Filtre

Heb vaker besteld nooit teleurgesteld

Snelle levering. Goede sortering. Kom er zeker terug

geweldig

eerlijke prijs, snelle levering in degelijke verpakking, toppie

Prima service en prijs /kwaliteit

Prima /kwaliteits verhouding . Snelle levering

de naam zegt het al mijn aankoop voor een super prijs!!!!

Dit bedrijf zordt ervoor dat er'' kwaliteit'' op tijd wordt bezorgd

Mi mi

Snel geleverd,prijs uitstekend.

Superwinkel is SUPER...!!!

Duidelijke website, grote keuze, correcte bezorging gewoon TOP!!!

Snel geleverd !!!!! Goede prijs !!!!

Nog nooit problemen gehad.

vlugge service.

Ik denk dat ik zaterdag besteld heb en maandag was het pakje al in het postpunt. Er zou wel een sample inzitten, maar dat was niet het geval. Maar dat is niet zo belangrijk.

Superwinkel is mijn adres voor lekkere luchtjes

Ontzettend veel keuze aan merken voor een lage prijs, goede kwaliteit. De ene dag besteld de andere dag bezorgd in een veilige verpakking. Zeer klantvriendelijk

Makkelijk te bestellen en snel!

Gebruikersvriendelijk website, goedkoop en snel

Prima contact, goede levering

De plek waar ik eenvoudig mijn favoriete merk vind.

Heb vroeger meer dan 10 jaar in Spanje gewoond en was gehecht aan mijn luchtje, een bekend merk van Spaanse eau de toilette van Adolfo Dominguez, welke ik daar overal kon kopen. Zocht na terugkomst in Nederland bij diverse winkels naar mijn Spaanse eau de toilette echter nergens te vinden. Bezoek jaarlijks met vakantie mijn zelfgebouwd huis in een dorpje in de bergen van Spanje, maar mag in het vliegtuig met alleen handbagage geen vloeistof meenemen. Dus internet geraadpleegd en ja vond Superwinkel.nl. Dus vanaf nu geen probleem als ik in Spanje ben kan ik mijn product overal kopen en in Nederland bij Superwinkel en straks deloox.

Deze site is geweldig!!!

Ik bestel mijn luchtjes hier vaak. Nooit problemen gehad. Snelle levering. Jammer dat je geen testers van anders luchtjes ontvangt net zoals bij andere webshops, zodat je die eventueel ook kan kopen.

heel goeie service

heel tevreden

Superwinkel is echt een SUPERWINKEL !

Duidelijke en zeer makkelijke site waar ik mijn scherp geprijsde favoriete geurtjes voortaan ga bestellen. Vandaag besteld is morgen echt in huis. Topservice !

Snel en makkelijk besteld

Ik had een parfum besteld. Deze kreeg ik de dag erna binnen. Hij was makkelijk te volgen via track en trace. En wat ik ook geweldig vond was dat ik die parfum in 200ml kon kopen voor een goede prijs erwel ik deze negens ander vond voor die prijs en die ml dus super

Snelle levering, topprijzen

Correct en duidelijke online ervaring. Superprijzen in vergelijking met de rest van het web!

Prijsbom!!!

Prijs-kwaliteit-snelheid : een tien.

Super tevreden !

Goede beschrijving van de producten, goede prijzen en supersnelle levering ! Kan niet beter !

Gewoon Geweldig.

Superwinkel is bestellen en volgende dag leveren. Altijd snel en correct tegen de laagste prijzen..

Super goed

Was super goed het werd op tijd geleverd

Snel en degelijk verpakt.

Bestellen ging makkelijk en snel. Heb een geurtje besteld met cadeauverpakking en ook dit ziet er keurig uit. Ook is deze website redelijk goedkoop met zijn prijzen.

Gewoon een super online winkel

Als ik een lekker geurtje nodig heb dan bestel ik altijd bij superwinkel. Vandaag besteld morgen meestal in huis. Ik heb al redelijk vaak iets besteld en nog nooit problemen gehad. Echt een aanrader dus.

Snelle levering en scherpe prijs!

Super bevallen!

5 Parmentierweg