Filtre

Makkelijk besteld en snel gebracht.

Het was makkelijk om de luchtjes uit te zoeken via jullie webwinkel. Er stond een mooie omschrijving bij van het product, wat heeft geholpen bij mijn keuze.

Goede service en zeer snelle verzending

Een fijne winkel met super service en hele mooie prijzen.

Top ervaring op tijd geleverd

Top ervaring op tijd geleverd

Goede prijs voor een lekker geurtje

De goedkoopste prijs voor een goed geurtje met een snelle levering

Snel en netjes geleverd

Uitstekende service en levering, en het belangrijkste: een goed product

Uitstekende service en levering, en het belangrijkste: een goed product. Superwinkel.nl heeft er een vaste klant bij

Snel geleverd zeer tevreden!

Voor het eerst besteld en ik was erg benieuwd. Maar zeer snel geleverd en ik ben gek erg tevreden!

De bestelling liep perfect. De levering ging snel ook voor mij als klant in Belgie

Snelle levering, parfum is goedkoper dan elders.

Snelle en goede service. De parfum die wij gebruiken is goedkoper dan elders. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je pakket komt.

Woensdagavond besteld donderdag middag in huis net voor vertrek naar het buitenland top service.

Heerlijke geuren voor n mooie prijs.Veel keus.Super snelle levering

Betrouwbaar,snelle levering

Super tevreden, snelle levering!

Ik denk dat ik nu een vaste klant geworden ben bij super winkel.nl Very reliable!

Goeie producten en snelle levering

Mooie producten op de site met mooie aanbiedingen. En volgende dag al in huis.

Egt top!!!

Ik wilde als verassing de parfum voor mijn moeder halen die zij die dag had ontdekt ! Ze was de dag erna jarig en wilde ik de avond ervoor nog kijken of ik de pafum kon bestellen. En ja hoor! Bij superwinkel en die was nog de volgende dag op mijn moeder haar verjaardag bezorgd. Ik zal hier altijd blijven bestellen want wat een top spullen en wat een top website is dit!

Heel snel in huis tegen een scherpe prijs

Op een avond rond 21.00u parfum besteld tegen de scherpste prijs die ik zo snel kon vinden; de volgende middag was het al binnen. Erg tevreden!

Service

Vandaag bestellen en de dag erna al geleverd dat is pas service!!!!!!

Veel keuze , goede prijs en snelle levering

Gewoon top

Mijn favoriet ! supersnel geleverd en mooi verpakt , met extra bescherming erom heen dat vind ik super

Alles volgens afspraak

Superwinkel regelt alles perfect. Bij hen is afspraak is afspraak. Chapeau.

Goed service, snelle levering, veel keuze.

Groot assortiment, snelle levering. Mooie aanbiedingen.

Snel, zeer interessante prijs

Ik heb wat prijzen vergeleken en bij superwinkel 10€!!!! goedkoper. Wel moeten hier verzendkosten nog bijgerekend worden, dat is altijd jammer. Ik heb gekozen voor geschenkverpakking en de edt was echt heel mooi ingepakt. De transportverpakking was ook heel stevig. Ik had het product daags nadien al in huis in België. Zeer tevreden.

Prachtige service

Zeer snelle levering en top van al de prijs zo veel goedkoper 10/10

super verzending ,dus content

gemakkelijke website ,veel promo ,verzending top

Altijd mooie prijzen en snelle services

Er zijn altijd mooie dagdeals. Bestelling wordt netjes afgehandeld en super snel geleverd! Fijne ervaring shoppen bij Superwinkel!

Geur komt niet overeen Met het origineel

De geur is voornamelijk alcohol. En het flesje en uiterlijk komt niet overeen met het origineel.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH