Filtre

Primaa

De bestelling was snel gemaakt en de levering binnen een paar dagen, dus zeer tevreden.

Goede service en snelle levering

Goedkoopste en binnen 24 uur geleverd

Snelle levering, goed prijs

Producten zoals verwacht. Snelle levering en goede prijzen!

superlativen van super!

Duidelijke prijzen met superkortingen. Bij het intikken van beste prijs voor cosmetica allerhande, volgt een lijst met leveranciers. Daarbij heb ik reeds vaker een superbestelling gedaan. De levering is steeds supersnel. En ik ben supercontent! Misschien vindt u mijn gegevens en de voorgaande bestellingen moeilijker terug in uw klantenbestand, omdat ik niet via het juiste wachtwoord kan inloggen. Ik omzeil deze stap en bestel rechtstreeks.Ben ik op zoek naar producten, zal ik steeds eerst uw site bekijken. Want zelf al geven ici paris en anderen kortingen, dan nog kan ik de prijzen, steekproefsgewijs, controleren. Een supertevreden klant

Gewoon perfect

Top top top

Goedkoper én efficiënt!

Producten zijn veel goedkoper maar dat niet alleen; de site is duidelijk en datgene waar je naar opzoek bent is snel te vinden. Echt top !

Een uitmuntende site super

Mijn ervaring met superwinkel is altijd correct

Heel tevreden!

Heel tevreden met Superwinkel! Breed assortiment, snelle levering en vriendelijke klantenservice. Ik bestel hier al jaren mijn parfums.

Echt een super winkel!!

Nu 2 keer iets besteld..snelle levering en ondanks verzendkosten toch goedkoper dan in de winkel...erg tevreden

Super goed !

Lekker parfum besteld van Nikos (Sculpture voor dames). Parfum is fris en ruikt ook lang. Voor die prijs zeker een aanrader, Service is prima en mijn bestelling was erg snel in huis, In 1 woord......toppie

Een flesje parfum sprayer kapot. Direkt nieuwe gekregen. Top.

Snelle levering en goedkoop

Geweldige service.

Product is in een woord geweldig. Snel bezorgd zoals beloofd.

Snelle levering.

Heel tevreden.

Wat de naam al zegt, een superwinkel

Prima prijzen, levering soms wat onduidelijk

Prima prijzen en producten Omschrijving van de bestelling kan soms wat duidelijker, 1-5 werkdagen kan ook zomaar 7 werkdagen zijn.

Super snel geleverd. Bestellen en de andere dag wordt het geleverd.

Prima !!

Snelle levering en super interessante prijzen.

Ik ben er zeer tevreden!

Snelle levering, goed product en goede prijs

Overzichtelijke website, veel nuttige informatie zodat je het product van je keuze makkelijk kunt vinden.

Het is een hele betrouwbare onlinewinkel waar je kwaliteitsvolle producten kan kopen. heb zelf al een paar parfums besteld op superwinkel en heb ze gelijk de volgende dag binnen gekregen. zou het aan iedereen aanraden om op superwinkel zijn verzorgingsproducten te halen beste site ooit in dat gebied!!!!

Echt een super winkel

Parfum besteld, goede prijs en keurig op tijd geleverd.

Snelle levering en goede service

Voordelig en een snelle levering

Zeer snelle levering en een voordelige prijs

Wat een superwinkel

Wat ben ik tevreden met deze winkel

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH