Filtre

Goede kwaliteit, snelle verzending. Zelfstandig tijdens de feestdagen

Een goed te vertrouwen online Superwinkel.nl

Ik heb voor het eerst een bestelling gedaan bij Superwinkel.nl en zoals werd omschreven van nu besteld en de volgende dag in huis. Het was inderdaad goed en wel aangekomen. Ben dik tevreden. Ik zal eenieder aanbevelen bij Superwinkel z'n bestelling doen.

Zeer goed product en super snelle levering

Super goede service

Trots op mijn aankopen.

Ben heel blij met mijn bestellingen. Ook snelle levering. Maar misschien dat er een tester bij gezet kan worden zodat de inspiratie er nog meer in zit om ook nog andere parfums bij te kunnen bestellen. Voor derest vind ik jullie heel toppie.

Super service

Site au top Service rapide Et prix très attractifs Bonne découverte, je repasse commande rapidement

Superwinkel is een website die ik al meerdere malen heb aangeraden

De prijzen zijn compatibel , de levering gaat heel snel , en ik krijg antwoord op vragen , het contact met de klant is prima.

super snelle leveringen en beste prijs kwaliteit top

super goede prijzen en zeer snelle en correcte leveringen zeer tevreden aanrader

Goede prijs, snel geleverd, iemand mee blij gemaakt

Het was de beste prijs voor CK One gold en ik ontvang het de volgende dag. Ik kom vast terug.

Super snelle levering.

2 dagen voor kerst besteld, in de drukste periode dus. En de volgende dag al geleverd. De status van je pakket werd ook zeer goed aangegeven.

Altijd goed en oo tijd aangekomen.

Bestellen betalen deur niet uit volgende dag thuis helemaal top. Mbg. Fitz

Snelle levering, dus goede service

Ik bestel vaker op deze website. Ondanks de feestdagen is mijn pakketje alsnog op tijd bezorgd. Grote keuze aan parfums en de prijzen zijn scherp geprijsd.

Goed geregeld. Zelfs in de drukste periode van het jaar. Voor tienen besteld volgende dag binnen , dag voor kerst.

Altijd dik in orde en snel geleverd!!

Ik zweer trouw aan superwinkel. Mooie prijzen, en perfecte leveringen. Bedankt!

Super !

's Avonds besteld en pakje de dag erna netjes bij mij afgeleverd, dus TOP !

Goeie snelle service

Goeie , snelle service

Prima dienstverlening

Erg goed helaas door drukte bij de bezorgers artikel op maandag geleverd ipv de vrijdag er voor

Ik heb een super goede ervaring Alles is netjes verlopen. Een vlugge levering. En de producten zijn ook zeer goed. Bedankt aan jullie team. En een voorspoedig jaar. 2022 Mvg linda

Goeie prijs, zeer snelle levering ondanks de feestdage

Hele leuke aanbieding voor mijn keuze geur Red . En super snel thuis bezorgd

Snelle levering Parfum is goedkoper als ergens anders Ik bestel vaker bij jullie en dit blijf ik zeker doen Netjes verpakt en snel geleverd Super

Snelle verzending.Goede prijs.Mooi verpakt in kado papier.

Snelle en correcte service

Eerst telefonisch contact opgenomen. Vriendelijke medewerkster. Na bestelling op de site zeer snelle levering

Super en snel!

Deze was wel erg snel geleverd! TOP

Supersnelle bezorging en goeie prijzen

Veel keuze, goeie prijs, snelle levering - weet niet wat ik er verder over moet zeggen …

Goede parfum snelle levering

Snelle levering goede parfum een aanrader om hier te bestellen

Supersnelle nette levering

Ondanks de drukte van kerst toch nog een snelle levering en netjes verpakt om schade te voorkomen!

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH