Filtre

Steeds correcte prijs en service

Al jaren klant. Steeds correcte prijs en service.

super

snel besteld en supersnel geleverd daar kan je niet voor naar de winkel en goed spul geen neprommel

Doen wat ze beloven ook tijden de feestdagen!

Lekker luchtje besteld, goede prijs en de volgende dag netjes geleverd, helemaal goed!

Aanrader

Heel overzichtelijke website, veel keuze. Snelle levering. Eenvoudige bediening.

Gewoon perfect

Snelle besteling en levering

Super site met goede prijzen en veel keus

Duidelijke site, goedkope prijzen en snelle levering

Slechte levering!

Ik heb nog steeds mijn bestelling niet binnen, nu na bijna een week. Terwijl er gezegd werd volgende dag in huis.

Ik heb mijn bestelling geplaatst voor een mooie prijs en daarbij is mijn bestelling erg snel bezorgd.

Redelijk en snelle levering

Super om de prijs vergeleken met de andere website winkels en de snelheid waarmee het bestelde bij me bezorgd is. Super!!! PS. En ook als ik die kortingsbon niet win dan blijf ik bij mijn verklaring.

TOP !

SUPERSNELLE levering, TOP !

Geleverd op afgesproken tijd Ruime keuze

Perfekt

Snel bezorgd,goede produkten.

Super bedrijf, goede prijs en snelle levering en goed verpakt zodat de flesjes niet sneuvelen tijdens verzenden.

Alles optijd voor kerst binnengekomen

2 bestellingen gedaan, op dezelfde dag, de een zou voor kerst binnen komen, de ander na kerst. Alles is toch nog voor kerst binnen gekomen, heel erg fijn!

Op tijd geleverd ondanks de drukke periode rond Kerstmis!

Heel toffe winkel! Rappe levering super content mee!

Beste prijs die ik online kon vinden en effectief de volgende dag geleverd, zelf in kersttijd. Heel handig als je wat laat bent met je cadeautje... dus heel tevreden van!

Snelle levering ze hebben altijd alle merken die je maar wilt. Perfecte prijzen veel goedkoper dan de parfumeries.

zeer efficient

excellente bezorging en behandeling van mijn bestelling

Gemakkelijke website. Sterke prijzen en vlugge levering.

Snel geleverd en object zoals beloofd.

Snel geleverd en object zoals beloofd.

Wunderbar

Een verlaat kerstkado, maar de volgende dag al aanwezig !

Au de parfum Narcisso for her

Mijn pakket was zoals verwacht, prima op tijd geleverd !

Goedkoopste in vergelijking met andere webshops

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH