Filtre

Snelle en correcte levering en goedkoop

Ik bestel regelmatig parfum bij superwinkel omdat: ze snel levering, correct zaken doen en ze concurerende prijzen hebben.

Snelle en correcte levering

Goede prijs en goede service.

Mooie prijs, snel geleverd.

Super is super

Goede prijzen, snelle levering, goede communicatie. Perfect verlopen.

Supersnelle levering! Was al jaren geleden opzoek naar dit geurtje. Ooit in Dubai gekocht en nooit meer ergens kunnen vinden tot nu toe!! Jullie hebben een vaste klant erbij.

Diverse keren gekocht.Altijd goed en op tijd geleverd.

Nooit geen probleem gehad levering altijd goed.

SUPERAANBIEDING

Mijn favoriet product gekocht tegen leuke prijs en levering werd supersnel uitgevoerd.

Overzichtelijke website, aantrekkelijk geprijsd en snelle levertijd.

Lage prijzen, de volgende dag al in huis. Netjes verpakt.

Goede service en kwaliteit

Superwinkel is echt goed snelle levering grote keus aan producten relatief goedkoop makkelijk in gebruik Vd site het is een topper

beusekamp341@gmailçom

is zeer goed en personeel is vriedelijk.

Hier koop ik zeker nog eens

Goede dienstverlening, snelle levering, qualiteit

Supersnelle levering merkproducten

Top in kwaliteit en prijs.

Super snel geleverd!!!

Snel en vakkundig geleverd

Het bestellen van mijn cadeaus was snel geregeld. Het werkt allemaal prima. Daarnaast fijn dat je de cadeaus ingepakt kunt bestellen, dat scheelt mij werk en het ziet er geweldig uit. Ga zo door!

Tevreden

Zeer snelle levering ik zal zeker vaker bestellen

Hier wordt ik dus gelukkig van...

Zeer ruime keuze...Competetieve prijsstellingen...Meest correcte afhandeling...Wat wil een mens nog meer?

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Leuke aanbiedingen

Fijne webwinkel met leuke aanbiedingen

Top !

Snelle levering en heel goed verpakt! Een aanrader!

Makkelijk om te bestellen en snel bezorgd

Super service.

Altijd keurig op tijd, top service. Alleen bij mijn laatste bestelling (2x geschenkset La Vie est Belle) ontbrak 1 "kartonnenhoesje" om de doos heen. Was even jammer aangezien de geschenkdozen voor mijn jarige tweeling nichtjes waren.

Gewdig

Super goede en snelle service

Te te lange levertijd!

Ik heb op 1 december besteld in de middag met de gedachten dat het de volgende dag binnen zou zijn. Het is nu 6 december en ik kan mijn klanten nu niet helpen omdat de spullen nog steeds niet binnen zijn. 2/3 dagen later kan gebeuren, maar 5 dagen later en het is nog steeds niet bezorgd, vind ik wel jammer.

Andere vorm van flacon als besteld

Zonder aankondiging een andere gekregen

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH