Filtre

Super snelle levering twgen een zeer goede prijs. Geen verzendkisten. Toppie.

Snelle levering tegen een zeer goede prijs. Geen verzendkosten. Toppie.

Snel besteld, snel geleverd.

Prima prijs, snel besteld, binnen 2 dagen geleverd.

Goede producten, voor een scherpe prijs en een supersnelle levering!!

Goede producten, voor een scherpe prijs en een supersnelle levering!!

Zeer tevreden !

Zeer tevreden ! beste aanbieding en binnen 1 dag geleverd !

Goed prijs kwaliteit

Bij superwinkel vind je je product aan een zeer lage prijs. Het product wordt tijdig geleverd en is voorzien aan al je verwachtingen

Super service, snelle bezorging!

Zeer snelle levering en zeer lage prijzen. Super service!

Mooi product, snelle levering.

Supersnel geleverd en de parfum die ik wilde was hier verreweg het goedkoopst. Aanrader!

Snelle levering. Prijs kwaliteit goed.

Een aantal keer wat besteld bij superwinkel. De levering is snel. En de prijs is van het product ( in dit geval eau de toilette ) is vaak goedkoper dan in andere winkels.

Ik heb mijn pakketje 5 dagen na de toegezegde datum nog steeds niet ontvangen van DHL.

Slechte bezorging van DHL. Ik kreeg wel een mail dat mijn pakketje vetraging had. Ik heb de DHL-app waarmee ik mijn pakketje kan volgen en ik ook een plaats aan kan geven waar mijn pakketje gelegd kan worden.De bezorger heeft mijn pakketje nadat hij het eindelijk kwam brengen toch weer meegenomen naar een afhaalpunt. Pffffttttt. Daar ga ik het 5 dagen na de eigenlijke bezorgdatum nu maar zelf ophalen. Slecht van DHL. Ik weet niet of Superwinkel daar iets aan kan doen, maar ik vind wel dat jullie dit moeten weten.

Met recht een SUPER winkel!!

Alle artikelen kwamen op tijd binnen en heb bij jullie alles kunnen vinden daar waar ik mijn dierbaren een plezier mee kan gaan doen met de kerstdagen!! Thanks!!

Het beste aanbiedingen

Snel.. betrouwbaar en heel goeie aanbiedingen

Snelle levering maar defecte verstuiver.

Direct contact genomen met superwinkel klantenservice, ze ging het navragen (daar het artikel niet meer voorradig zou zijn) en dit aan mij terugkoppelen. Ondertussen een paar dagen verder en nog niets terug gehoord. Wel deze beoordelingsmail ontvangen waardoor ik niet anders kan schrijven hoe het is gegaan anders had ik nog even geduld uitgeoefend.

Fine winkel die doet wat ze eggen

Mooie artikelen voor een fijne prijs en supersnel geleverd

Winkel oké bezorging wat minder

Het bestellen ging soepel, er was een goede communicatie. Levering was wat moeizamer,er ward 3 maal een andere dag opgegeven en op de 3de dag vroeger dan de opgegeven tijd.

Correcte, snelle en goed verpakte levering.

Correcte, snelle en goed verpakte levering.

kort krachtig supersnel

je besteld krijg direct bevestiging en artikelen worden snel geleverd ( ondanks drukte black friday )

Snel, correct, schappelijke prijzen.

Snel, correct, schappelijke prijzen.

prima produkten voor een prima prijs snel bezorgd.

Mijn product is snel en netjes verpakt geleverd.

Product doet aan verwachting. Netjes en stevig verpakt ! En super snelle levering. Een aanrader !

Snel antwoord krijgen, i.v.m producten.Goed advies

Makkelijk besteld en snel geleverd!

Snel, leuk verpakt en snelle service

Ik vond de aanbiedingen goed en overzichtelijk. De snelle levering waarmee de parfum mee geadverteerd en dat is ook zo, de bezorging was heel leuk verpakt.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH