Filtre

altijd tevreden

Superwinkel houdt zich aan haar afspraken

Ben erg tevreden of de levering Goede prijs kwaliteit verhouding Gewoon tevreden

Super goede surves

Ik wilde graag een numner bord hebben met de namen van mijn klein kindere voir mijn zoon in de vrachtwagen ik kon het heel makelijk bestellen en ik hed het ook super snel in huis en het was erg netjes en zorgvuldig ver pakt dus ik zal jullie ook zeker aanbevelen bij anderen ik ben erg blij met de nummer plaat super bedankt

Fijne ervaring

Ik bestel met regelmaat geurtjes bij deze webshop! Zeer betrouwbaar, snelle service en zeker het bestellen waard! Alles veel goedkoper dan vergelijkbare winkels!!!!

Levering gelijk beloofd , mooi verpakt en beschermt tegen stoten . Zeer goede prijzen en

Goede prijzen

Snel en goede levering

Komt afspraken na en levert eerst volgende werkdag na bestelling. Top

Superwinkel is super!

Vlotte en correcte levering de dag na het plaatsen van mijn bestelling. TOP

Prima levering.

Keurig verpakt, levering volgende dag al binnen.

Super aanbieding, snel geleverd

Super aanbieding, snel geleverd

Superwinkel levert snel en eenvoudig

Laatst een paar artikelen besteld. De snelheid was goed en kwam zonder beschadigen binnen. Echt een aanrader ga zo door team superwinkel

Super snelle goede levering

Zoals gewoonlijk, snelle levering. Scherpe prijs. Fijne winkel.

Gelukzalig

Wij zijn thuis helemaal gek van parfum, bij Superwinkel kunnen we de heerlijkste parfums kopen voor minder waardoor je weer kunt kopen.

Snelle levering, goede prijs!!

Snel het juiste product tegen prima geleverd

Dit is wat ik verwacht van een webwinkel.

Snelle levering en top producten

Bestelling werd super snel geleverd, ook in deze tijden waar alles vertraging lijkt te hebben. Heel blij met het luchtje.

Fijne winkel online

Was niet altijd de goedkoopste. Moest dus uitwijken naar Douglas. Jammer, anders had ik alles in 1 keer kunnen bestellen.

Alles goed in orde

Positief!

Prima prijzen, goeie service en snelle levering. Top!!

Artikel voor voordelige prijs en heel snelle verzending. Dank!

Helemaal top

Wat een geweldig service. Een heerlijke geur. Top kwaliteit. Ik zal Superwinkel aan al mijn vrienden en familie aanbevelen.

Keurig verpakt en mooi vlot

Deze is perfect!

Maar bij het zoeken op het internet schrok ik echt Voor BLEU DE CHANEL EAU DE PARFUM VAPORISATEUR Was bij jullie ( Superwinkel.nl ) 66,00 euro duurder! Ben blij dat u deze van uw site heb weggehaald! Met vriendelijke groet Gerard

Mooie producten tegen mooie prijzen, en supersnel geleverd!

Goede betrouwbare webshop

Prima levering mooi verpakt .

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH