Filtre

Letterlijk een Superwinkel

Mooie aanbiedingen, overzichtelijke website, duidelijke omschrijving. Van bestelling tot levering perfecte service!

Snel en vlot geleverd

's Avonds 21.50 uur besteld en toch de volgende dag geleverd. Wat een service, klasse

Waanzinnig goed en supersnel

Duidelijke webshop makkelijk te bestellen en super snelle levering

Kwaliteit

Ik score mijn geurtje alleen bij jullie

Super voordelige prijzen en super snel geleverd!

Betaalbare parfum en super mooie ingepakt geleverd.

SUPER SNELLE LEVERING

Super prijzen en heel snelle levering. Niets op aan te merken

Superwinkel geeft een vertrouwd gevoel

Ik heb bepaalde webwinkels waar ik graag bestel omdat ik vertrouwen heb in hun producten en verzending. Superwinkel is er zo één. De geuren die ik er bestel zijn stukken goedkoper en zijn de originele geuren. En de bezorging is de volgende dag. Retourneren gaat ook makkelijk. Dus: ik ben een fan. Klein tipje: Superwinkel voeg voortaan ook een geursample toe om de geur te kunnen proberen. Of een sample van een ander geurtje. Dan krijg je een gevoel van verwennerij. Dat zou het voor mij completer maken.

Nog steeds niets ontvangen.

DHL blijft het in sorteer centrum hangen. Jammer bezorgdienst DHL is hier echt slecht. Niet aanbevelen omdat DHL gebruikt wordt.

Snel, perfecte klantenservice, top producten

Superwinkel.nl is mijn go to shop geworden voor cosmetica en shampoo vanwege de concurrerende prijzen, top service en producten.

Superwinkel is SUPER

Koop al jaren naar grote tevredenheid bij Superwinkel. Snel, voordelig, betrouwbaar, goede service.

Scherpe prijzen en snelle levering!!

Mooie duidelijke, overzichtelijke site. Koop mijn luchtjes altijd bij superwinkel. Snelle levering en scherpe prijzen

Oké

Goede Service

Zeer goeie ervaring. De dag na bestelling levering al ontvangen. Goeie service

Super goeie service

Nergens Goedkoper!!!

Heb bij veel online webshops gekeken en nergens vond ik de reuk goedkoper dan bij Superwinkel.nl Ik ben en blijf alvast klant. Snelle levering en mooie ingepakt. Alles top

Super afhandeling

Besteld.en volgende dag perfect geleverd

Inderdaad een super-winkel!

Ultra snelle levering, heldere uiteenzetting en breed assortiment. Zeer professioneel en klantvriendelijk!

Alles is top, geur en levering.

Ken geen andere leverancier die onder top conditie ook de super producten levert.

Top en correcte levering

Telkens ruim voldoende

Gewoon goed. Je krijgt wat je vraagt en je krijgt precies te zien wanneer je het krijgt. En daar kun je dan van opaan.

gewoon goed.

ja goed is goed, en daar blijf ik bij!!

Content

Super goed

Prijs, kwaliteit, leveringsafspraken zoals op de website vermeld

In 1 woord SUPER

In 1 woord SUPER Artikelen op tijd geleverd

Fantastisch, veel keus en heel snel geleverd!!!

Duidelijke website

Duidelijke website, mooie prijzen voor reproduceren. Snelle service!

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH