Filtre

Heel goede prijzen en altijd in orde!

Ik ben heel tevreden over Superwinkel,altijd vergelijk ik prijzen ( dit moet als alleenstaande mama met 2 kids…..), en jullie komen er meestal toch het voordeligst uit. Ook dat je nu via Klarna kan betalen vind ik een pluspunt. Ik heb nog nooit iets gewonnen dus ik zou al héél héél blij zijn met een cadeautje! Groetjes, Evy

zeer vlotte afwerking van de bestelling, geleverd zoals beloofd

zoals hierboven vermeld

Fijne overzichtelijke website met veel keus

Heb nog nooit problemen gehad. Vandaag besteld morgen in huis. Ben zeer te vrede over dit bedrijf

top

Snel, goedkoop, efficiënt

snelle levering goed verpakt

een redelijke prijs zo kun je nog eens iemand een leuk kado doen

Zeer scherpe prijzen

Snel bezorgd,netjes met zorg ingepakt

Ik bestel altijd de mijn perfuum bij jullie.harstike tevreden..houding prijs kwaliteit en de snelle levering

Super aanbod tegen de scherpste prijzen + correcte en snelle levering

* Enorm groot aanbod * Mooie overzichtelijke website * Vlotte en overzichtelijke afrekening * Scherpe prijssetting * Goede communicatie

Echt Super van Superwinkel

Mijn bestelling zou zaterdag j.l. afgeleverd zijn door DHL maar deze bezorger heeft al zijn pakjes in de hal van een appartement gebouw van 20 verdiepingen neergegooid en is zo weggereden,kortom mijn pakket was weg. Klantenservice van Superwinkel gebeld en heeft een nieuw pakket gestuurd binnen 2 dagen. Echt super,ga in het vervolg al mijn luchtjes bestellen bij SUPERWINKEL

Goede website goede verzending artikelen goed ingepakt

Goede en snelle service en een fijne prijs

Prima website Snelle service Lagere prijs in vergelijking met de reguliere parfumwinkels.

Superwinkel!!

Snelle levering netjes verpakt en leuke prijzen De moeite waard!!

Perfecte ervaringen van superwinkel

Ik heb twee parfum gekocht en het was het echt goed en leveringstermijn was perfect en prijs was ook heel goedkoop! Prima superwink

Supersnel

Ik ben al jaren klant en tot nu toe ben ik zeer tevreden met jullie site, snelle levering, goeie prijzen en een mooie assortimen, ik heb heel veel familie, vrienden, collega's aan jullie site gezet

Supersnel

Ik ben erg tevreden over de snelle en keurige verzending van Superwinkel. En daarbij ook nog een super lage prijs!

Super snel geleverd goed product top service

Goeie prijs

Zeer goeie prijs, niet alles is goedkoper sommige dingen zijn ook wel een stuk duurder maar dat maakt niet heel veel uit, dan koop ik die wel ergens anders. Dingen zijn over het algemeen goedkoper + wordt snel bezorgd

Supergoed!!

Betrouwbaar en een snelle levering zoals beloofd op de site. Bovendien kun je je product volgen hoe laat en wanneer het geleverd wordt. Heb deze site aangeprezen bij familie en vrienden.

Voor de 2e keer iets besteld en zeer tevreden met de geboden service.

Uitstekend!

Vlugge levering

Zeer goede producten en snelle levering

Snelle service, levering is netjes! Binnen 2 dagen binnen gekregen!

Vlot en correct

Prima service en snel !

SUPERGOEDKOOP

Supergoedkoop, supersnelle levering, origineel produkt

Alle afspraken werden nagekomen. Pakket kwam snel zonder enige beschadiging. Prima prijs-kwaliteit verhouding

Zeer goede service! Ik zal steeds hier bestellen en aanbevelen!

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH