Filtre

Super goed

Het is mijn eerste keer dat ik bij jullie iets heb gekocht ben heel erg tevreden over jullie goede service de bestelling was mooi op tijd in huis dus daar was k erg blij om. dus voor mij n dikke 8. Vriendelijke groeten Wil,Benders

Perfect..ivm levering en gratis verzending al vanaf €30,00

Perfecte internet winkel.

Alles makkelijk te bestellen, zeer aantrekkelijke prijs en zeer snel geleverd.

Super service

Super service

Een hele fijne site om te bestellen en een snelle levering

Perfect!!

Gewoon top, snelle levering en topprijzen

Toppie

Blij dat ik superwinkel ontdekt heb want ik doe dagelijks parfum op en straal dan als de mensen zeggen,,je ruikt lekker”

Super snelle levering

Leuke aanbiedingen en super snel thuis geleverd

Twijfelachtig

Positieve ervaring dat het de volgende dag binnen is negatieve ervaring productomschrijving is niet juist en in het Engels Heb er voor gebeld omdat ik het graag terug wil retourneren het ging om haarverf 4.00 dat is middenbruin normaal en een natuurtint en geen kastanje roodbruin met telefonisch contact werd mij niet echt geloofd nou geloof me ik schrok me rot toen ik mijn uitgroei had gedaan waardoor ik naar de kapper ben moeten gaan het heeft me meer geld gekost dan anders de kapper zei het ook 4.00 is middenbruin en een natuurtint en is ook altijd wat ik gebruik ik zou een mail ontvangen maar nog steeds niets binnen gehad

Goede prijs voor het product en een super snelle levering. Ik heb het om 21:30 besteld en de volgende middag had ik het thuis.

Zeer goed.

Snel en geweldige aanbiedingen!

Besteld dag erna in huis Heelijke geur voor super aanbieding Nooit meer kopen in parfum winkel Daar stond dezelfde geur 100ml voor bijna dezelfde prijs, Alleen bij superwinkel 200ml

perfecte online winkel

perfecte levering.en super prijzen !!!mijn online winkel. !!! een aanrader

Toppie !!

Alles perfect verlopen, van bestelling tot levering. En niet te vergeten : het grote prijsverschil met sommige parfumeriën !!

Degotant!

Mijn bestelling geplaatst 23/10 moest bestelling binnen krijgen 24/10 bpost vont het nodig voor mijn pakket niet te verwerken en niet te versturen naar mijn Adres nu 29oktober mijn geld terug gevraagd aangezien mijn producten voor snel gebruik was. Mensen die er werken wouden het 1november opnieuw versturen maar ik vertrouw het niet meer hopelijk krijg ik mijn geld snel terug want we zijn nu inmiddels al 31 oktober!....

Met recht een super winkel ,scherpe prijzen en vlotte service.

Tot nu toe altijd tevreden .

Echt een aanrader.

Levering van het product was snel. goed prijs! Echt een aanrader!

Super snel thuis bezorgd zo als beloofd

Veel keus en snelle bezorging

Top prijzen! Geweldig!!

Al meerdere keren besteld en altijd waar voor mijn geld gekregen! Veel goedkoper dan ergens anders. Top website!

Givenchy Pi

Gelukkig kon ik deze bij jullie nog bestellen, want het gaat uit het assortiment, helaas. De levering was uitstekend en snel. Heel tevreden!

Zeer tevreden snel verstuurd.

Goede producten en niet duur

Goede service precies op tijd geleverd gewoon top.. U

Belofte waar gemaakt.

Prijs van artikel vergeleken en Superwinkel was de goedkoopste, de volgende dag werd het artikel zoals aangegeven al geleverd.

Doen wat ze zeggen

Ik bestel niet vaak geurtjes online, maar als ik het doe dan het liefst bij superwinkel. nl

Super snelle levering en goedkoper als andere winkels

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH