Filtre

Super snel thuis bezorgd! Top als je snel wat nodig heb en geen tijd heb om na de winkel te gaan

Zeer snel in huis!!

Altijd snel geleverd. Altijd scherp geprijsd ,ik koop alleen nog maar bij superwinkel. Vaak hele mooie aanbiedingen waardoor ik snel beatel ook al heb ik het nog niet nodig :-)

Goede snelle betrouwbare servis

Snelle levering en zeer goede kwaliteit. Ik heb geen 10 gegeven omdat volgens mij perfectie niet bestaat, maar jullie komen in de buurt.

Top !

Professionele klantenservice, snelle levering, geweldige klantbenadering

Vlot, voordelig en efficiënt

Zeer goede kwaliteit gepaard met een goede prijs is top

Aangename site

Zeer vlotte en correct levering. Frequente kortingen .

Heel scherpe prijs en snelle levering

Heel blij met het aangeschafte product. Enorm scherpe prijs. Snelle levering. Goede communicatie. Kortom tevreden klant.

Toplevering

Supersnelle levering aan democratische prijzen, de meeste parfums zijn terug te vinden, overzichtelijke website en bij vragen onmiddellijk een antwoord, ik ben al jaren trouwe klant

Heerlijke geuren en zeker niet te duur,snelle levering en alles is goed verpakt,en aanrader ook voor mensen die het niet zo breed hebben is er altijd wel wat te koop met de mooie deals die ze hebben.

Snelle levering en de beste prijs!

Goede ervaring, heb meermaals al besteld en altijd tevreden!

Mijn product snel gevonden, scherpe prijs en supersnel geleverd

Zie boven

Snelle en correcte levering.

Al jaren bestellen we regelmatig onze geuren bij jullie tot grote tevredenheid. Prijs en leveringen altijd correct.

Supersnelle levering

Snelle en goede levering!

Geweldig!!!

Vandaag besteld morgen in huis!! Fantastisch! Ze doen wat ze beloven!!

supersnel, altijd correct

Reeds verschillende bestellingen gedaan, altijd prima afgewerkten aanrader

Zeer aangename parfum en vlugge correcte levering zoals gewoonlijk.

Zeer aangename parfum en vlugge correcte levering zoals gewoonlijk

In een woord Geweldig.

Als ik mijn parfums op zijn dan bestel ik ze het liefs bij Superwinkel. Ze zijn heel uitgebreid in keuzen te maken op hun site. En daarbij een snellen levering van hun producten. Vandaar in een woord geweldigggg.

Goed Goedkoop en Snel

Mooie producten!!

Goede prijs en snelle levering

Ik heb veel minder betaald dan elders en het werd ook nog gratis bezorgd. Dan ook nog snel geleverd dus helemaal tevreden

Super,en netjes optijd geleverd!

Betrouwbaar bette prijs en snelle levering!

Perfect zak

Ik bestel hier altijd mn geurtjes. Altijd tevreden en altijd snel geleverd.

Ik bestel altijd mn geurtjes. Het komt altijd goed verpakt. Tot nu toe nooit problemen gehad. Ben vooral tevreden met se snelle levering.

Lekker geurtje en prijs is ook goed

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH