Filtre

Bestellen en volgende dag al in huis

Prettig, dat Superwinkel kleinere verpakkingen heeft. Wel een tegenvaller, dat er geen proefmonstertjes bij gegeven worden, hetgeen ICiParis en Douglas wel doen. Daarom een ster minder.

Supersnel!

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering

Gemakkelijk snel en goed

Ben niet blond maar grijs. Maar kan de site van superwinkel makkelijk volgen.

Inderdaad super winkel

Snelle levering!

In een woord geweldig

Je hoeft niet zo lang te wachten de volgende dagis alles binnen supper goed! Superwinkel ga zo door,dank u.

geweldig

2 geuren gekocht en binnen 24 gratis thuisbezorgd in mooie verpakking en zéér aantrekkelijke prijzen

Niks op aan te merken

Elke bestelling die ik heb gedaan is soepel verlopen.

Super die superwinkel

Mooi voordelig en snel in huis. We kopen altijd onze luchtjes bij superwinkel.

top website

netjes snel verzorgd ontvangen echte aanrader wil niets anders

Altijd een prima ervaring bij Superwinkel!!

What you see is what you get!! Bestellen is easy. Prijzen zijn oké. Verzending gaat altijd goed en snel.

Snel en goed.

Good

Geheel volgens verwachting

Goed product goede verpakking, snelle levering

Prefect

Duidelijke website , goede prijzen , super snel in huis

Prima levering

Wat wordt beloofd, wordt ook nagekomen. Chapeau

Slechte ervaring

Had een montale full incense besteld. Bleek de flesje van 100 ml niet eens 100ml te zijn maar zeker 40ml zat er in. En het zakje waar het flesje in zit ruikt heel sterk naar de parfum zelf. Heb al meerdere emails gestuurd om te zeggen dat het flesje niet deugd. Maar krijg steed een dom verhaal dat het ligt aan het bedrijf zelf. En ze willen maar niet geloven dat het flesje heeft gelekt. Ze wouden zelfs geen retour accepteren dan konden ze het zelf zien.

Nette prijs en snel geleverd

Producten die ik zoek voor een prima prijs !

Ll

Red

Ruime keuze, snelle levering

Zeer ruime keuze aan alles in beauty producten. Ook steeds aan de laagste prijs. Had mijn pakje super snel.

Levering parfum

Supersnelle en keurige levering!

producten en levering conform afspraak

prima/uitstekend

Prijs goed , producten ook altijd goed , en verzending altijd snel.. op tijd

Fantastisch!

Mooie website, super prijzen, geweldige producten en een hele goede service! Ga zo door Superwinkel!! De naam is helemaal goed gekozen!!

Super bedrijf.

Reeds plus/minus 4 jaar koop ik bij dit bedrijf. Buiten het feit dat de levering heel snel en correct gebeurt, verrast het mij steeds weer dat de prijs van meerdere producten vaker evalueert in positieve zin richting klant. En dat kan ik na de verstoorde economie i.v.m. corona zeker niet van elk bedrijf zeggen. In tegendeel, bij vele bedrijven stijgen de prijzen na de aantrekkende economie juist soms gigantisch. Dus juist dit bedrijf toont begrip voor zijn trouwe klanten.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH