Filtre

Fantastisch super snelle bezorging mooi ingepakt.

De voordelige prijs vele malengoedkoper als de bekende parfumwinkels ongelooflijk.De heerlijke geur dieje lang blijft ruiken.

Top service en goede aanbod

Superwinkel heeft de producten die ik zoek voor een mooie prijs. En snelle levering! Goede betrouwbare webwinkel

Lage prijzen en snel geleverd.

Altijd goed geprijsd en snelle levering.

Goede prijs en een snelle levering

Ik heb eerder producten besteld en ben zeer tevreden met snelle en correcte leveringen.

Altijd netjes en correct geleverd.

Heb al meerdere malen en ook diverse producten besteld. En tot nu toe altijd op tijd en netjes verpakt geleverd. Alleen jammer dat jullie een samenwerking hebben met DHL.

Snelle levering goede kwaliteit

Ik heb een bestelling gedaan voor mijn vrouw. Levering was super snel en kwaliteit prima volgens haar. Dus zeer tevreden.

Top! Snelle levering en goeie prijs

Super tevreden met de foundation! volgende dag al in huis en de beste prijs!

Snelle levering en goede prijs

Levering gaat super snel en de prijs is dik de helft minder als in de winkel. Superwinkel is aanrader en geef dit ook door aan bekenden en familie.

Helemaal Top!

Bestel alleen bij Superwinkel. Heb hier 100% vertrouwen in. Makkelijk om te bestellen en heel snel bezorgd. Helemaal top, ben zeer tevreden en raad het altijd aan bij fam en vrienden. Groetjes Tonny

Super online ingekocht supersnel geleverd prijs ook super ben er super blij mee.

Zeer tevreden met alles hou het zo en ik kom zeker terug als klant ook al woon ik in Spanje.

Nooit problemen

Weliswaar niet altijd de goedkoopste maar wel steeds de beste qua klantvriendelijkheid, snelheid en bezorging.

Hele fijne webshop. Betrouwbaar, Doen wat ze beloven, snelle levering netjes verpakt. 100% originele geuren. De naam zegt het al, het is een SUPERWINKEL!!!!

Altijd snel geleverd en mooi van prijs

Superwinkel is een online superwinkel

Superwinkel is een superwinkel en dat is het! Veel keus, scherpe prijzen en snel in huis.

Helemaal toppy en nietduur !!!

Snelle levering ,goed verpakt en niet duur !!!

Zowel het bestellen via de site als de zeer snelle levering was eenvoudig en goed. Ook de prijs van hert bestelde was alleszins redelijk.

Super snelle levering

Grote keus en snelle levering

Blijft toch mijn winkel

Zal als eerste bij een aankoop bij superwinkel kijken Tot nu toe snelste en goedkoopste met mooie aktie.s

SUPERWINKEL GEEFT SUPER SERVICE!

Bestellen gaat heel vlot! Prima prijs/kwaliteit! Supersnelle levering! Telkens mooi en gevarieerd aanbod! Uitstekende service!

Snel, betrouwbaar en prima producten!

Al vaker iets besteld en prima service!

Correct en snelle levering

Geleverd op juiste tijdstip

Mooie aanbiedingen! En zeker niet duur!

Een mooi overzichtelijke website! Voor elk wat wils en voor ieder budget! Snelle service … ik ben dik tevreden.

Snelle levering.

Super snelle levering en zeer ruim assortiment.

Zeer ruime keuze in verschillende merken en prijsklasse. En wat ook wel heel fijn is dat het super snel geleverd is.

Overzichtelijke website, veel keuze, goede aanbiedingen, snelle levering.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH