Filtre

Prima levering

Ik ben blij dat de eau de toilette van Oscar de la Renta geleverd kan worden.

Mijn ervaring bij Superwinkel is top!

Parfums zijn prima en een stuk goedkoper dan in de winkel. Ook heerlijk is het bestellen vanuit mijn luie stoel.

Al vele malen naar grote tevredenheid geshopt bij Superwinkel!

Ik bestel al een aantal jaren naar volle tevredenheid mijn parfums bij Superwinkel. Snelle levering voor een zeer gunstige prijs t.o.v. andere aanbieders. Kortom, ik beveel Superwinkel zeker aan! Op naar de volgende bestelling!

Snel geleverd, tevreden over Superwinkel.nl

De parfum van Chloé besteld. Besteld en de volgende dag al in huis. Snelle en fijne service en bezorging. De parfum is 100% echt en voor een fijne prijs. Het scheelt mij €20,- dan bij de duurdere parfumerie zaken. Ik ben tevreden over Superwinkel.nl en hoop dit in de toekomst te mogen blijven. Voor de snelheid van het verwerken en versturen van mijn order krijgen zij momenteel van mij een 10!

Wat je besteld komt altijd snel

Altijd fijn dat de aanbiedingen altijd op voorraad zijn en super snel geleverd worden

geweldig deze superwinkel

ik koop al jaren White Diamonds van Elizabeth Taylor zalige geur blijf lang hangen goed betaalbaar bij Superwinkel

Snelle levering betaalbaar super kwaliteit

Dit is mijn eerste keer en zekers niet mijn laatste snelle levering betaalbaar

Super producten, mooie prijs en snel geleverd, wordt me vaste adres voor parfum

Super Top winkelen bij Superwinkel

Mooie site, ruim assortiment leuke aanbiedingen en top merken zelfs de fijne classics komen voorbij. Al geruime tijd trouwe klant

Wow!!!!

Ik ben onvoorwaardelijk fan . Supersnelle levering van de produkten. Niet te kloppen prijzen. Beetje sprakeloos van zo een service.

Niks op aan te merken

Al vaker besteld bij supersimpel en tot nu toe altijd tevreden. Je krijgt het altijd snel binnen en altijd goed verpakt.

Netjes verpakt en super snel

Zeer snel levering en makkelijk te gebruiken

Heel goed en goedkoop

24 uurs levering hebben ze niet kunnen waarmaken.

Ik heb mijn product ruim voor 22:00 uur besteld maar mijn bestelling is niet de volgende dag bezorgt maar pas na 48 uur. Men heeft aangegeven dat dit de fout van de vervoerder DHL is, maar ik bestel bij Superwinkel.nl en niet bij DHL! Verder kon men niets voor me doen. Superwinkel.nl heeft een mooi en uitgebreid assortiment, daar is verder niets op aan te merken.

Kan ni beter

Betrouwbaar, goede prijzen!

Ik was sceptisch maar heb toch Boss orange eau de toilette besteld. Alles netjes verpakt en snel thuis bezorgt.

Topwinkel

Heldere duidelijke site, waarin alles goed en duidelijk beschreven is, dus als leek is het simpel te kiezen, bv welke geurtjes bij mijn vrouw passen. Verder een schappelijke prijs en supersnelle verzending.

Prima zaak

Goede service prima kwaliteit en scherp geprijsd

Super en eerlijke prijzen

Super zoals altijd!

Snel bestellen

Handige website,duidelijkheid m.w.b. het bestellen.en.....je bestelling is er snel!!

Mooie keuze en vlug geleverd

Probleempje bij levering met transport, bij contact de dag zelf opgelost door Joyce (klantenservice)

Netjes verpakt

Goed verpakt, snel verzonden en goede prijzen. Erg tevreden!

Zeer betrouwbaar

Je hoeft niet te twijfelen. Er wordt zeer netjes alles per email doorgegeven over je bestelling. De afgesproken tijd klopt ook!! Zeer correct bedrijf. Compliment!!

Perfecte producten en snelle levering

Excellent

Gewoon alles goed geregeld. Top!

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH