Filtre

Goedkoop, goede artikelen en zeer snelle levering. Heel blij met jullie service

Goede en snelle afwerking van mijn bestelling van een heerlijk geurtje.

Zie mijn opmerking hierboven

Laagste prijs en supersnelle bezorging!

Zeer content over de producten, de prijs en de bezorging!

Fijne winkel, bestellingen worden vlot geleverd. En de prijs is altijd lager dan elders. Zeer aanbevelenswaardig!

Geweldige online winkel om te bestellen

Snelle levering Groot assortiment Fijne prijzen Wat wil je nog meer

Geweldig en zeer correct een aanrader !!

Geweldig en zeer correct een aanrader voor iedereen !!

Super snelle levering

Snelle levering en niet te duur ik ben zeer tevreden.

Betrouwbaar en snel

Ik had geen eerdere ervaring met deze website, maar omdat Superwinkel een product had dat nergens anders voor deze prijs te krijgen was, heb ik toch een bestelling geplaatst. Zonder problemen, want ik kreeg netjes bevestigingse-mails. De levering was ook snel en zoals aangegeven. Ik zou zo weer een bestelling plaatsen.

Heel tevreden

Heel tevreden met het bezorgen van mijn product

Genoeg keuze,Goedkoopst, snelle levering

Super inderdaad

Doet naam eer aan !! Snel en goedkoop Perfecte afhandelingen steeds Top dus Of liever gezegd : SUPER

Super snelle levering en top verpakt!

Ik bestelde op het laatste moment nog een verjaardagscadeau en ik had hem de volgende dag meteen binnen, super geregeld! Netjes verpakt met bubbelplastic en ook nog zonder verzendkosten. Al met al ik ben heel erg tevreden over deze webshop!

Snel, goedkoop

Snel geleverd voor een prima prijs

Gewoon fantastisch.

Steeds goedkoper dan de gewone parfum winkels . En dan nog eens een zeer snelle levering. Echt aan iedereen aan te raden.

Echt goedkoper en keurig geleverd

Heb meerdere malen een parfum besteld en het wordt altijd keurig en snel geleverd.

nvt

Super snel geleverd en prijs is goed. Leuke aanbiedingen. Zou jullie zeker aanbevelen aan anderen.

Bedankt, voor de cadeau die ik bij jullie heb besteld en hele maal in amsterdam is afgeleverd namens mij.

fantastisch

is een zeer goede winkel fantastische ervaring zeker aan te raden een zeer groot assortiment en bijna altijd goedkoper zal zeker nog veel bestellen

Super assortiment,Super prijzen,Super snelle levering...niet voor niets heten ze Superwinkel!!!!

Goede producten voor een prima prijs

Goede producten voor een prima prijs

Zeer vlotte service en scherpe prijzen

Nog maar zelden zo'n goede ervaring gehad. Heel goede service, makkelijke bestellingsprocedure en scherpe prijzen! Fijn zo!

Goede producten en snelle levering.

De naam zegt het al, gewoon een Superwinkel!

De beste scherpe prijzen, snelle levering en netjes verpakt.

heerlijke site om te winkelen zo geweldig love it!!!

hou van deze site geweldige geuren top service!!

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH