Filtre

Geweldig.

Snelle levering , verzorgd en de cadeauverpakking zag er mooi uit. Wel jammer dat het bij de concurrent nog goedkoper was nl 10,00 euro. Verder dik tevreden.

Super ervaring. Goeds klantenservice, zeker direct vertrouwen in de winkel, door de klantenservice. Mijn favoriete geur gekocht met enorm voordeel. Topwinkel!

snelle en vlotte service

Snelle levering van een lekker ruikend parfum

Vlotte bediening

Mooie prijs, vlotte website

Goed product voor een goede prijs.

Goed overzicht op de site snelle levering. Top kwaliteit.

Mijn eerste bestelling ,was perfect.

Omdat het de eerste keer was dat ik zo een bestelling had gedaan,was het voor mij gewoonweg een goede keuze.

Netjes op tijd

Goed en netjes

Gelukkig zijn jullie er

Ik bestelde een product dat weldra uit de handel verdwijnt en dat ik zelf frequent nodig heb. Nergens meer te vinden behalve bij jullie. Heb er onmiddellijk 8 stuks van besteld zonder problemen… Dank jullie wel…

Besteld ,en goed bezorgd.een aangename ervaring! En.......nog snel ook. Toppie.

Supersnel en Correct

Ik had de bestelling geplaatst, aan een uitstekende prijs trouwens, met het idee het toch niet de dag nadien te hebbenW niets was minder waar! De volgende dag mocht ik effectief mijn bestelling ontvangen! Topservice!

Prima Service

Prima service, snelle bedeling van mijn producten zeker een aanrader dank voor de snelle service

zeer tevreden

zo tevreden over de voordelige prijzen van mooie exclusieve topmerken! ben ook al jaren klant.

Geweldige prijzen goede service en kwaliteit

100% goede ervaringen

Excellent

Great prices for good quality, recommend this webshop.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Merkproducten en snelle levering.

Ik heb een aantal merkproducten besteld, aanmerkelijk voordeliger dan bij verschillende andere bedrijven. Supersnel geleverd ook! Dus voor herhaling vatbaar.

Product volgens verwachting

Zeer mooie acties en super snel geleverd.

Hier bestel ik zeker nog een keer.. of meer :-)

Slecht

Verkeerd artikel geleverd had oogstend besteld van shishrido en dagverse gehad jammer geen volgende bestelling meer

Snel en goed

Alles wat je van een goede webshop verwacht.

Superblij met Superwinkel.

De website is heel duidelijk, de prijzen zijn heel redelijk en vandaag besteld is echt morgen in huis. Kortom; super tevreden.

Snelle nette levering

Fijn dat je het produkt snel in huis hebt

Top!!

Luxe crème besteld. Bestelling volgende dag al in huis. Helaas mn aankoop vergeten in het hotel toen ik een weekendje weg ging. Opnieuw besteld en wederom snel weer ontvangen! Super fijn!

Super bediening en snelle levering!

Super, en een snelle levering

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH