Filtre

Snelle levering en mooie prijzen,dus prima

Keurig verpakt en zeer snel in huis! Het was voor mijn verjaardag 29 mei! ( Dan wordt ik 77 jaar ) Dus super snel!! Vriendelijke groet Gerard

geweldig snelle service

De ene dag besteld, de volgende dag in huis. Wat wil een mens nog meer. Ik ben geen echte online-koper, maar mijn ervaring met de superwinkel was echt super!

Snelle service en spot goedkoop!

Snelle levering en voordelig

Prima !

Prijs en levering perfect

Nergens anders product goedkoper gevonden. In de vroege avond geleverd en de volgende dag al geleverd. Beveel jullie zeker aan

Super snelle levering. Volgende dag al in huis!

Het was mijn 1e bestelling, maar zeer tevreden. Wat Douglas en Ici mij niet konden leveren, kon Superwinkel wel, tegen een heel goede prijs. Héél tevreden en ga ze zeker in de gaten houden en meer bestellen. ;))

Het woord zegt het al: "Een superwinkel"

Mooie prijs, snelle levering, goed product.

Betrouwbare zaak met goede spullen voor prima prijs

Zie boven. En een snelle levering bovendien

Alles perfect verlopen met mijn bestelling. Goede prijzen en zeer snelle, correcte levering. Zeer aan te bevelen!

Krijg alles de volgende dag binnen

Super snelle service. Echt een aanrader

zeer snel

netjes betrouwbaar en snel allemaal erg belangrijk voor mij bedankt

Super blij met mijn geurtje, en de zeer snelle bezorging.

Ik heb 5 van mijn lievelings parfums besteld en de levering en service was perfect hier blijf ik zeker mijn parfums kopen prijs kwaliteit top zeker de goedkoopste ❤️❤️

Alles tijdens bestellen ook bezorg op de afgesproken dag en tijd

Goeie ervaring volgende keer weer bij jullie bestellen

Snelle service en mooie prijzen...

Voor het eerst besteld, aantrekkelijke prijzen, snel geleverd en goed verpakt.

Vert good

Quick delivery, good price

Goed geprijsd

Artikelen zijn goed geprijsd Bestelling snel verzonden

Superservice

Ik was door kennisen geattendeerd op jullie site..... en wat scheelt het veel. Zeer gebruiksvriendelijk en echt zoals jullie aangeven voor 22uur besteld volgende dag in huis. Ik zal zeker weer jullie site raadplegen als ik weer eea nodig heb.

Naam maakt het zeker waar

Supersnel bezorgd echt goed en de prijs is ook goedkoper dan bij andere winkels zeer tevreden

Erg snel geleverd

Snelle levering, goed kwaliteit spullen

super

prijs kwaliteit super

Prima en snel

Prima en snel. Favoriete merken tegen de goede prijs!

Geur blijft lang hangen

De geur van het opgespoten product blijft lang hangen en ruikt lekker. Zeker een aanrader

Goede prijzen, overzichtelijke site en snelle levering.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH