Filtre

Super gewinkeld

Super Fijne site, super vlotte verzending, super goede verpakking, super prijzen. Ik snap de naam super winkel wel. Had ik al gezegd dat ik super tevreden ben? Ja? Super!!!!

Prima site goede service en snelle levering

Snelle en goede levering

Bestel voor 22h en dag erna geleverd en goed verpakt

Super snel en perfecte prijs/kwaliteit verhouding

Binnen een dag gratis bezorgd en gewoon de beste producten voor een ontzettende lage prijs. Ongelofelijk dat dit kan. Perfecte logistiek, website zeer prettig en gewoon de goede artikelen.

Supersnelle service en productten van goede kwaliteit!

Supersnelle servicen en kwaliteitsproducten!

Supergoed

Prijs en snelle levering

Ze hebben de parfums die ik wil hebben goede prijs en snelle levering.

Perfecte service en lage prijzen

Zeer vlotte en snelle levering. Lage prijzen van kwaliteitsproducten

Top winkel

Goeie website, geweldige aanbiedingen en snelle levering. Blij met mijn aankoop.

Snel

Snelle bezorging en daar houden we van

Beste prijzen, kwaliteit en snelle bezorging

Bestelling correct en aan scherpe prijs snel geleverd

Ik was aangenaam verast door de snelle levering, dus doe zo verder.

Goede snelle service

Heerlijke geuren voor een veel voordeligere prijs dan in de parfumerie. Goede snelle verzending!

snel bezorgd

De dag voor ons 40 jarig huwelijk besloot ik voor mijn vrouw een luxe parfum te bestellen. De volgende dag precies op door bezorgdienst aangekondigde tijd geleverd!

Vlotte levering

Super snel geleverd maar vervoerbedrijf DHL geef ik een onvoldoende. Wordt niet aangebeld, was er speciaal voor thuis gebleven

Super goed, echt een aanrader. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Heerlijk luchtje, zeer goed verpakt, goede communicatie en het pakket was op tijd binnen. Superwinkel.nl heeft zoveel mooie aanbiedingen. Zeker een aanrader voor iedereen, zeker als je financieel niet veel kunt missen, ik heb toch weer een keer mijn favoriete luchtje... Super service, snel, goede communicatie. Dank jullie wel. Ik geef alle medewerkers van superwinkel.nl 10 gouden sterren. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Je kunt t raden ! Superwinkel

Als je Superwinkel heet dan leg je de lat hoog ! Helemaal prima op tijd geleverd en prachtig ingepakt. Een Superwinkel !!

Was een snelle bezorging van een artikel waar naar ik al lang opzoek was. En nu met één dag in huis❣️

Uitmuntend

Parfum en eau de toilette voor een heel voordelige prijs en een heel snelle levering, gewoonweg top ! Zeker een aanrader.

Snelle levering en super geur

Snelle levering aan spotgoedkope prijzen

Ik zocht de shampoo die ik een tijdje geleden had gevonden in een andere winkel online en was heel blij dat deze shampoo in groot formaat aan een voordelige prijs werd aangeboden. De levering gebeurde heel erg snel en vlot. Zeker aan te bevelen.

Gemak en top prijzen

Een dusdanig prijs verschil met andere aanbieders dat je gewoon niet kan laten liggen.

Super tevreden bestel hier vaker en zou het ook andere aanbevelen

Voordeligst en snelst toppie

Heb ik in een zin beschreven

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH