Filtre

Supersnelle verzending, mooie prijs !

Ik heb mijn bestelling heel snel binnen en het was heel lekker geur.

Ze maken waar wat ze beloven.

Shampoo kwam snel en in goede staat thuis.

Doen wat ze beloven en dat is fijn.

Supersnel

Twee artikelen besteld tegen een prima prijs. De volgende dag al in huis. Dus Superwinkel levert Supersnel!

Zeer snelle levering door B-post.

Zeer snelle levering door B-post. Na 2 dagen reeds geleverd.

Snelle reactie

Heel erg tevreden over het product, maar zeker ook voor hele snelle levering! Heb nu binnen korte tijd al 2 bestellingen gedaan, worden er zeker meer!

Zeer snelle levering

Had wat twijfels gezien de lagere prijzen, maar dat was ongegrond. Bestelling is keurig een dag later al bezorgd.

Heel snel en goed geholpen en geleverd.

Top.

Zeer snelle levering. En netjes verpakt en prijstechnisch geweldig. We zijn helemaal tevreden en hebben dit al veel gedeeld met vrienden.

Snel en goedkoop

Voordelig en snel. Top

Super snel geleverd!!!

Ik vertrouwde het eerst niet omdat het zo goedkoop was, maar ik had toch besteld en een hele snelle levering en het product is top!

Superwinkel =superprijs, superservice, superdeals, super zoals het moet

Gewoon top

Doen wat ze beloven

Makkelijke website. Prijzen meestal lager dan de winkels snelle levering. Kortom zeer tevreden en zeker aan te raden.

Snelle accurate bestelling tegen een scherpe prijs

Ik ben blij met mijn favoriete geurtje dat is geleverd door superwinkel.nl De website is klantvriendelijk en duidelijk, de bestelling was gauw gedaan. De levering ging ook heel snel en het geurtje was goed verpakt! Bedankt!

Ik was zeer tevreden 1ste over het vlugge antwoord en levering

Ik had nergens mijn Kenzo crème voor handen en lichaam gevonden. Heb de vraag gesteld en de volgende dag had ik al antwoord met de nodige uitleg. Nadien heb ik mijn bestelling gedaan en binnen de 2 dagen was het thuis geleverd. Hartelijk dank om de goede Service.

Helemaal Super

Topgeuren in grote volumes voor een Geweldige prijs

Top winkel

Snelle levering, genoeg keuzes en voordelig.

veel voor weinig

Snelle levering + luxe geuren voor een kleine prijs. Top top top!

Super prijs super vlugge verzending

Super prijs en super vlug geleverd

Voor herhaling vatbaar

Interessante prijzen, mooi assortiment, makkelijk te bestellen, vlotte en correcte afhandeling.

Netjes verpakt, binnen 1 dag geleverd, top.

Netjes verpakt en op tijd geleverd binnen 1 dag. Top

Bestelling perfect geleverd