Filtre

Prima producten, uitstekende prijs!

Supersnelle bezorging

Besteld en de dag nadien al geleverd. Goede producten.

Snel en goed

Goede hulp gekregen door de mensen van de klantenservice, ondanks dat het probleem, de fout niet bij hun lag. Prima service, dank u.

Al meerdere bestellingen gedaan, netjes de volgende dag in huis ondanks drukke periodes. Goede service & eerlijke prijzen!

Goedkoop en super snelle en betrouwbare service!!!

Beste, Ik heb in 1 week tijd al 30 mensen superwinkel aanbevolen. Waarom? Heb mijn bestelling vandaag geplaatst, de dag nadien was mijn pakketje geleverd thuis. Betrouwbaar en snelle service. Kortom, super happy ben ik. Zeker mijn site voor de toekomst. Groeten Hanan ❤

Top blue seduction

Snel en goedkoop

Geweldige service

Tot mijn verbazing bestelde crème voor na het zonnen zo snel geleverd. Nu helaas sneeuwbuien!

Geweldige super snelle levering, echt TOP.

Super blij dat ik een winkel heb gevonden die Piz Buin verkoopt. Want mijn dochter heeft zonne-allergie en die van piz buin allergy dan heeft ze er geen last van.

Snelle verzending

Na bestellen had ik mijn pakje na anderhalve dag al binnen, supersnel en zorgvuldig verpakt, mijn complimenten!

Zeker voor herhaling vatbaar

ik kende de site totaal niet maar ben super tevreden over mijn bestellingen. Levering gebeurt zeer snel. En producten zijn zoals verwacht.

Voor het eerst besteld en erg tevreden.

Drie heerlijke geuren besteld voor een mooie prijs. Het pakketje was netjes verpakt en binnen 2 dagen in huis. Voor herhaling vatbaar!

Super snel bezorgd, onwijs tevreden!

Hele snelle bezorging, binnen 24 uur en alles netjes ingepakt. Zal hier zeker vaker bestellen!

Top en snel

Super snel geleverd

Goed verpakt en super snel geleverd!

Super winkel

Snelle levering en mooie acties

snel en goedkoop

Shisheido Zen tegen goede prijs en volgende dag in huis. Blij mee

Heel tevreden over de service. 'S avonds besteld en de volgende dag aan huis. Super.

Super time

Super kwaliteit beste prijzen.

Snel en goedkoop

De site is overzichtelijk en duidelijke omschrijvingen. De levering is snel en prettig. Een goed en breed assortiment aanwezig waarbij je het zelfs als cadeau kunt laten versturen.

Tevreden!!

Netjes verpakt snelle levering en goed product!!! Super webshop

Snelle afhandeling, zoals beloofd de volgende dag on huis, juist en goed produkt.

Ben erg content over service en afhandeling. Blij dat ik dit gedurfd heb.

Een snelle levering

Het product is betaalbaar en zeer snel geleverd.

Snelle levering, goed verpakt. Lekker geurtje. Gewoon Super

Simpel te bestellen snelle levering goed product

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH