Filtre

Is mijn eerste ervaring met shop . Prima verpakt en optijd geleverd Heerlijke parfum volgens mijn vrouw .

Superwinkel is ook echt super!!!!!

Erg tevreden . Netjes en volgens afspraak . Stuk goedkoper dan de ‘reguliere’ winkels .

Goeie klanten service

Heel goeie ervaring gehad

gewoon heel goed gelopen

Snelle en prima levering

Het bestelde zeer snel ontvangen

Snel, goed, zeer tevreden

Snel,goed, zeer tevreden

Overzichtelijke web-pagina, goede zoekmachine, eenvoudig bestellen en afrekenen, bezorgen zoals beloofd.

goed en zeer snel geleverd.

Er zat alleen een kleine deuk in het blikje. (Jean Paul Gaultier eau de toilette Le Male-In the Navy)

Good

Alles ging heel good.

Fantastisch!! Snelle levering en mooie prijs

Zeer tevreden over heel het proces. Makkelijk te bestellen aan een goede prijs en zeer snel ontvangen. Netjes verpakt. Echt fantastisch!!

Super geregeld en bezorgd

Keurig bezorgd zoals is aangegeven

Snelle service, prima prijzen

Alle merken die ik zocht lekker op voorraad en tegen een prima prijs. Bestelling snel in huis.

Goed kwaliteit producten en zo snel bezorgingen.

Goei producten en goei prijs

Heel goed en snel bezorgd.

betrouwbare service

een scherp geprijsde aanbieding snel geleverd zonder extra kosten

Top Super Winkel

Fijne webwinkel, duidelijk en overzichtelijk. Personeel is klantvriendelijk en servicegericht. De prijzen zijn scherp en de levertijd is snel! Mijn eerste bestelling is zeker niet de laatste, ik kom terug!

A kwaliteit en een super snelle levering!

A kwaliteit producten voor een scherpe prijs. Last minut aankoop super snel geleverd!

Snel service zeer tevreden

Men krijgt de produkt plus asndacht... Telefonish contact opgenomen men wordt met een glimlach behandeld.. Dat zie jij niet maar dat voel je wel

Top prijzen snelle levering

Zeer uitgebreide keuze en de prijzen zijn super in vergelijking met andere gelijkwaardige bedrijven

Goede prijs, en snelle levering

Super snel geleverd!

alles prima

Perfekt

Snelle levering, goede produkte, alles perfekt

Vlugge levering Topservice Zeer goede producten

5 Parmentierweg