Filtre

Snelle en goede levering

Een snelle levering en het product voor een "super"prijs!

Correcte en supersnelle levering.

Grote keuze aan kwalitatieve producten.

Snel in huis

Bestelling snel ontvangen, helaas niets van een leuke sample ofzo zoals bij Douglas of Ici Paris.

Besteling was snel

Super snelle levering. Bestelling per ongeluk geplaatst een paar minuten voor 22.00 uur. Dus niet bewust zo laat pas besteld. Direct bericht ontvangen dat bestelling binnen was en verwerkt zou worden. De volgende dag werd de bestelling afgeleverd in een perfecte verpakking en tegen een fantastische prijs. Superwinkel is een super winkel! Top!

Supersnelle levering!

Heel goed.

Wat een service, en vriendelijke mevrouw, die een keurig pakketje afleverde. Op de tijd zoals beloofd 100% tevreden

Top site

Makkelijk om te bestellen en supersnelle bezorging. Echt top!

Snel en netjes

Fijne service en veel goedkoper dan andere winkels

Geweldig, vooral het contact super vriendelijk

Er was iets vetkeerd gegaan met de cadeau bon, maar dit werd zondef problemen opgelost. Meerdere keren mail contact maar telkens vriendelijk.

Super contente du service et qualité prix

top ervaring !

altijd een heel goede snelle levering, goede parfums voor mooie prijzen. helemaal fan.

Rond 21.00 besteld en de volgende dag al werd mijn bestelling bezorgd.

Super snelle levering.

Besteld,betaalt en ontvangen, super snel dus.

Snel & scherp geprijsd

‘S avonds besteld en de volgende dag was mijn geurtje er al! Goed verpakt met, net zoals wanneer je in de winkel een geurtje koopt, wat mini’s er bij geleverd. Daarnaast was het geurtje wel 30% goedkoper dan elders!

Goed verpakt en vlug geleverd

Leuke prijzen, en alles netjes verpakt en geleverd ! Ik bestel graag bij superwinkel.nl Geweldige service , maakt me blij .

Snelle levering ik ben echt zeer tevreden

Het juiste product snel op afgesproken dag geleverd!

Fijne site waar ik snel kon vinden wat ik zocht tegen redelijke prijs. Werd mooi op afgesproken tijd geleverd, prima.

Super snel bezorgd !

Superwinkel is goedkoop en levert snel met ook nog een klein presentje in het pakket. Leuk !

Betrouwbaar, voordelig(er) en snel!

Elke bestelling gaat makkelijk, snelle levering en meestal goedkoper dan andere aanbieders. Een tevreden klant.

Supersnelle levering

Keurig verpakt en scherp geprijsd.

Toppie.

De producten zijn origineel en op minder dan een dag geleverd!

Voordelig en supersnelle service.

De producten die ik heb besteld waren super voordelig en de volgende dag direct in huis. Keurig verpakt. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Goeie service, een tevreden klant!

Snelle levering, goed verpakt! Een tevreden klant

Prompte en foutloze bediening.

Uitstekend!

5 Parmentierweg