Filtre

De website is duidelijk. Over een artikel een vraag gesteld via de website. Contact met de klantenservice verliep prima en er werd direct actie ondernomen.

Correct en snel

Vlotte levering, artikel zoals voorgesteld

Prijs

Snelle levering en mooie cadeau verpakking voor een onklopbare prijs

Wij zijn Super blij met Superwinkel

Snelle service, keurig verpakt en goede prijs

Goed geprijsd en snel geleverd!

Toppers!

Nog net voor 22:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Na betaling direct bevesting gekregen van mijn aankoop wat een veilig gevoel geeft onder de wantrouwige kopers. Heel duidelijke beschrijving en vlotte levering. Ik bestel hier zeker nog eens!

Fijne website om te bestellen en bestelling snel thuis bezorgd

Er werd mij geadviseerd om bij deze website purfum te bestellen. Vaak leuke prijzen voor een artikel. Dat bleek inderdaad het geval te zijn. Ik kon gemakkelijk vinden wat ik zocht en de volgende dag werd het al thuis bezorgd! Ik ga zeker nog eens wat kopen via deze site.

Netjes aangeleverd en supersnel!! Kan het zeker aanbevelen!!!

Prima service, netjes en snel geleverd!!!

Alles goed super

Vlug en corect

Zeer tevreden en een super snelle levering , Daar was ik erg blij mee in deze carona tijd.

Echt een superwinkel!! Zeer snel alles in huis en ook nog eens super goedkoop. Super dus!

Zeer snelle levering

Heel blij met mijn aankoop en zeer snel geleverd! De volgende ochtend al in huis.

Kan niet beter!

Mijn vaste parfum besteld maar dan 25 euro goedkoper dan bij de gewone parfumerie en 10 euro goedkoper dan andere websites die promo's hadden lopen. In de late namiddag besteld via het handige bestelsysteem zonder onnodig gedoe en de volgende middag al in mijn handen. Top service! Echt he-le-maal niets op aan te merken. De droom van elke online shopper: hoge korting voor topkwaliteit en razendsnelle bezorging.

Snelle service en goed geprijsd!!

Bestelling is snel bezorgd en mooie lage prijzen. Overzichtelijke website. Heel tevreden ben ik over jullie.

Uitstekende kwaliteit voor een zacht prijsje!

Super snelle bezorging

Op woensdag besteld, donderdag in huis, dat is pas service

Snel, makkelijk en mooie prijs voor mijn product.

Kwam toevallig deze winkel tegen op zoek naar een bepaald parfum. Vergeleken, en besteld de volgende dag kwam het netjes verpakt al thuis gebracht. Houdt beslist deze winkel in mijn favorieten.

Mooi inpaaking

Ik ontvang het op tijd

Ontving niks

Waar is mijn bestelling

Zeer tevreden snelle service

Ik ben zeer tevreden over de service van superwinkel. Op donderdag een bestelling geplaatst en volgende dag netjes geleverd. Keep up the good work people Ik kom hier nog zeker vaker bestellingen plaatsen

Zozos beloofd. Rapide !

Snelle levering en goede verpakking

Snelle levering en goede verpakking

levering supersnel

Het luchtje dat ik besteld heb is niet wat het ooit was, helaas een tegenvaller. Vroeger mijn lievelingsgeur maar ik denk dat er het een en ander gewijzigd is in de samenstelling. Estee Lauder Cinnabar besteld. 1x gebruikt maar de fles blijft nu zo staan helaas. Maar daar kan superwinkel.nl niets aan doen natuurlijk. Zij hebben snel het bestelde product geleverd

Geweldig!

Heerlijke geuren voor een super prijs. Snelle levering. Netjes.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH