Nog altijd niks ontvangen
Ik bestelde op de 21e december 2 producten en liet ze naar een afhaalpunt brengen zodat de bezorger niet 7 verdiepingen omhoog hoefde of mijn pakketje over de spreekwoordelijke schutting hoefde te gooien. Ik ging er voor het gemak ook niet vanuit dat ik mijn bestelling voor de kerstdagen zou ontvangen, maar ik liet me een beetje opjutten door de belofte dat het er met 1 a 2 dagen toch zou zijn. Dat bleek uiteraard een vergissing.
Het pakketje zou met DHL bezorgd moeten worden, maar beste consumenten, vergewis u ervan dat DHL Parcel een heel ander bedrijf is dan DHL Express, dat veel duurder en daarom veel punctueler is. Parcel is van het gooi- en smijtwerk (en dat weten ze op kantoor ook niet) en Express komt netjes aan de deur. Ik verdenk DHL er zelfs van hun hiring policy af te stemmen per dienst. Het ene DHL is het andere niet...
Maar het bezwaarlijkste vind ik dat de schijn wordt opgehouden over bezorgmomenten. Ik heb deze maand 2 bezorgingen van DHL gepland gehad (en deze is er dus nog niet) en beide bezorgingen zijn tot 2 maal toe "verkeerd gesorteerd" en soms zelfs teruggezonden naar de verzender. Dat sorteercentrum moet een slagveld zijn. Maar dat is niet erg, als je maar gewoon eerlijk bent. Loze beloftes zijn als lege dozen. Je hebt er geen zak aan.
Dus, ondanks dat DHL faalt in het bezorgbeleid moet Superwinkel.nl haar verantwoordelijkheid nemen en geen beloftes doen die ze niet waar kan maken.