Filtre

Fijne producten en goede prijs!

Ruime keuze producten voor een betaalbare prijs en ook nog eens super snel verzonden!

Snelle levering!!! Top

Helemaal top qua levering.

De luchtjes zijn heel goed bevallen en zijn op tijd geleverd. *****.

Super tevreden

Vandaag besteld. Morgen in huis.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd!

Besteld in corona tijd en de winkels waren gesloten. Op hoop van zegen dat mijn pakketje op tijd kwam, en na twee dagen was het pakketje al binnen! Super service en een blije man met zijn cadeau :)

Gewoon goed

1 dag later dan beloofd maar dat lag aan de dhl zo net voor de corona-kerst. Product goed verpakt.

Super content

Ik had een parfum voor mijn man besteld wel na 1dag reeds werd het pakketje thuis voor kerstavond geleverd bedankt!

Great!

Right on time for Christmas

Super snelle levering én zéér goede communicatie. Ik koop meer van deze winkel!

Beste prijs en snelle levering

Bestelling verliep zeer soepel, zelfs tijdens de lockdown. Waar andere winkels lange levertijden hanteren was mijn bestelling zeer snel geleverd. Product netjes verpakt. Complimenten!

Makkelijk te bestellen en zeer snel geleverd

Veel keus tegen een scherpe prijs. Wel jammer dat als je een kadobon hebt geen kortingscode meer kunt toevoegen. Verder top!!!

Ik ben zeer tevreden.

Groot aanbod, snelle levering, goede prijzen.

Goede klantenservice

Bestelling leek wat vertraagd, maar bij vraagjes aan de klantenservice krijg je al snel je gewenste reactie.

Zelfs in de drukke kersttijd, kreeg ik mijn pakketje nog op tijd.

Super prijzen

Super vlugge bestelling geleverd aan huis , aan zeer scherpe prijzen

Super Top

Binnen de kortste keren had ik mijn favoriete parfum en bodylotion binnen en ook nog een stuk goedkoper als ergens anders. Top hoor !

Een aanrader

Zeker voor herhaling vatbaar

Goede prijs snelle levering

Geurset besteld en in laten pakken. Goedkoper dan elders, mooi verpakt en snel geleverd! Superservice!

SuPerfan van deze winkel

Top levering en super snel

snel !

De volgende dag geleverd. Het zou helemaal af zijn als t als cadeau ingepakt zou kunnen worden!

Snelle levering, goede prijzen

Scherpe prijzen. Zondagavond 20 december besteld dag erna om 10.00 uur in huis en dat in Corona tijd.

Goede ervaring telefonisch heel goed geholpen

Hele goede en snelle service

Superwinkel is supersnel, prima levering!!

In zeer drukke tijd mijn bestelling gedaan, maar volgende dag het pakketje al in huis. Scherpe prijs, in prima staat ontvangen en tijdens het toezenden goed via de mail geïnformeerd. Ik ga zeker weer bij Superwinkel bestellen

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH