Filtre

Super snel verzonden

Super snel verzonden en goede prys

snel en keurig verzorgde levering!

Had vlak voor Kerst nog cadeautje nodig. Is binnen 2 dagen keurig in geschenkverpakking geleverd. Top!

Geweldig tarief snelle levering goed product

Super snel geleverd zelfs met kerst Goed verpakt Goede prijs Nooit meer ergens anders

Goed ingepakt en snel afgeleverd

Snel en goed geregeld

Snel en goed werd mijn “gouwe ouwe” bezorgd, heerlijk geurtje van Cacharel, blij mee...

Top, snel netjes en optijd

Top, snel netjes en optijd

Snelheid van levering .

Ruime keuze. Gemak van betaling.

Goed en snel. Zeer tevreden

Goed en snel. Zeer tevreden Ik zal jullie zeker adviseren Ik zou Ook graag de geschenkbon winnen

Fantastische service. Maandag voor kerst bestel woensdag in huis. Ook de prijs is super goed. Ons ze zoon was super blij met ze kerst cadeautje. Nogmaals super bedankt. Sven en marya van Hemert.

Mooie overzichtelijke site

Heb genoten van de aanbieding van de producten ben niet zo heel erg voor op online shoppen ben nog een beetje van de oudewetse zelf bekijken in de winkels.maar het was voor mij een ervaring rijker.

Ruime keuze, scherpe prijzen

Ik vind bij superwinkel steeds alle wat ik nodig heb, aan heel aantrekkelijke prijzen. Zo moet ik mezelf nooit meer iets ontzeggen om mij mooi te maken en lekker te ruiken!

Genoeg keuze.

teleurgesteld

op zich een goede service, maar levering niet zoals belooft "voor 2200 uur besteld morgen in huis"

Geweldig!

Perfecte levering ,keurig verzorgd en een hele goeie prijs!Ga zo door en ik word vaste klant!

De afhandeling ging correct en naar verwachting.

Ik adviseer mijn medemensen om met plezier zaken te doen met Superwinkel.nl

Snelle en goede service, ook tijdens feestdagen!!

Snelle en goede levering

Sensationeel

Super site top

Snelle levering, scherp geprijsd.

Wat een top winkel! Volgende dag mijn bestelling in huis. Een artikel wat is nergens meer kon vinden was hier te koop. En voor een laagste prijs ook! Helemaal super dus

Het bestellen ging makkelijk. En ondanks de kerstdrukte werd mijn bestelling snel bezorgd.

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

Heel snel en goede prijs

Geweldige.

Beste prijzen van het internet, snelle bezorging en goede klantenservice.

goeie prijs en snel geleverd

ik kon dit bedrijf niet. was mijn shampoo goedkoop aan het zoeken. kwam toen superwinkel tegen.

Ds

Dit is de eerste maal en supercontent

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH