Filtre

Hele snelle levering uitstekend!

Hele goeie service en beloofd gauw te leveren

Overzichtelijk en snel

Duidelijke site, veel keuze en uiterst zorgvuldig. Gecombineerd met een super snelle levering!

Duidelijke site

Ondanks de enorme kerst drukte en de winkels die dicht gingen had ik mijn pakketje al een dag na dat ik het besteld had

In één woord SUPER

Duidelijk site en zeer snelle levering en dat in deze tijd dus in één woord super!

zeer tevreden

heel tevree keurig thuisbezorgd in 1 dag goed verpakt

Alles op tijd binnen

Goed verpakt en heel snel ontvangen top

Doen wat ze beloven!!

Helemaal top

Zelden zo snel mijn parfums gekregen en voor een fantastische prijs. In één woord geweldig.

Goede site snelle levering

Snelle levering. Scherpe prijs

Super tevreden

Mooie producten voor een goede prijs, duidelijke website, prima levering. Erg tevredn

Snelle levering!! Ga hier vaker bestellen!

Komen hun afspraken na met mooie producten.

Duidelijke foto's Mooie producten snel in huis en zeker waar voor je geld!! Ik ben meer als tevreden

Superdeals, snel en correct

Echte knalprijzen, promoties en deals, steeds snel geleverd, super!!

ik ben super blij

mijn bestraling kwam snel en goed verpakt..ik ben super tevreden.zekker ga ik nog bestalen.

Makkelijke en overzichtelijke site

Ideale site met groot assortiment. Makkelijk te bestellen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Echt top!

Super goed en snel besteld en geleverd

Super goed en snel besteld en geleverd. Zeer tevreden.

Wauw wat een supersnelle levering!

Ik had vrijdagavond om 20.00 u een bestelling geplaatst en de volgende ochtend al geleverd. En dat in deze tijd. Wat ook heel top was dat mijn product €20 goedkoper was dan elders! Dat is wel heel veel geld. Ik bestelde Thalasso scrub van Collistar 700 gr

Goede website, supersnelle levering

De naam superwinkel doet het bedrijf eer aan!

ging super snel

ik bestel nooit wat dat laat ik mijn man doen. maar nu met corona en kerst moest ik wel maar dat ging super makelijk

Heel tevreden !

Heel tevreden van de vlugge zending!

Prima service, snelle levering

Prettige webshop, scherpe prijzen, snelle levering ondanks kerstdrukte en mooi in cadeau verpakking geleverd.

Heel content

Vluggere ontvangst kon niet beter zijn .Zeer goede prijs .

Super snelle levering.

Super veel keuze en snelle levering. Perfect en netjes aangekomen. Ook mooie acties, zeker een aanrader om online te shoppen!

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH