Filtre

Product nog steeds niet ontvangen

Op dinsdag besteld en het is nu inmiddels zondag! Nog steeds niets ontvangen. Van vervoersbedrijf bericht ontvangen dat er vertraging van 1 tot 2 dagen is ontstaan door Black Friday. Ik zit al bijna 5 dagen te wachten.

Super!!!

De naam zegt genoeg, Superwinkel !! Snelle service, duidelijke site en bestelling snel in huis voor een mooie prijs. Dank jullie wel. Fijne feestdagen alvast

Snel bezorgd

Ik heb zeer snel mijn product gekregen.

Ondanks dat er gewaarschuwd werd voor drukte was mijn bestelling toch op de aangegeven tijd afgeleverd.

Snelle levering !! Echt top!

Levering en service is echt top!

Tevreden!

Ja ik was tevreden, maar wel wat langer moeten wachten op mijn bestelling, maar net op tijd voor mijn geschenken te kunnen afgeven gr en bedankt!

Snel in huis prima prijs

Hele goede ervaring met jullie

Vlotte en snelle levering en niet duur

Goedkoop en snelle service!

Goedkoop Snelle service Goede communicatie.

Groot aanbod met vriendelijke prijzen

Mijn favoriete geur gevonden tegen een goede prijs. Bezorging snel ondanks de feestdrukte. Top.

Hele goede ervaring

Prima prijs en snelle levering.

Heel goed end fine dienst dankjewel

Goede ervaringen Zeer snelle levering

Jullie hebben veel keuze en zeer goede prijzen! En voor van Nederland naar België te sturen super snel. Daar kan België is een voorbeeld van nemen! Top gewoon .

Voor de eerste keer besteld en heel tevreden.. Alles correct verlopen. Top!!!

Leuk snel vlot en goedkoop jouw favoriet geurtje bestellen!

perfecte service

Een mail sturen met een vraag over levering, binnen enkele uren antwoord. Vriendelijk en correct, daarom 5 sterren

Perfecte webshop

Voor de tweede keer prima ervaring ,goede prijs ,snel verstuurd en ontvangen en netjes verpakt

De naam zegt het al superwinkel

Smiddags besteld volgende dag al in huis! Dik tevreden. Was de eerste keer maar ga hier zeker vaker bestellen!

A, de prijs, normaal 23 euro meer, gratis verzending en heel kundig ingepakt, Supersnelle levering

nel te bestellen, kwaliteitsproducten, gemakkelijk te gebruiken site. Ik zal opnieuw bestellen, dank u. Met vriendelijke groet

Goed, to the point en beloften worden nageleefd.

Makkelijk te bestellen en te betalen. Goede prijzen.

Laag in prijs en zeer snelle levering!

Laag in prijs, nette en zeer snelle levering. Ik ga zeker meer bestellen!!

Alles top

Bestelling zeer goed verlopen. Aan te raden

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH