Filtre

Geur is origineel, lekker sterk en blijft goed hangen! Heel blij mee

correcte en snelle service en vriendelijke leverancier.

Zeer correcte en snelle service . Leverancier was ook zeeeeer vriendelijk . Doet deugd zeker in deze tijd van Covid 19 waar iedereen gehaast is. Met vriendelijke groeten, Brigitte

Ben zeer blij met mijn geurtje ,gebruik al jaren jacque bogart en raad het iedereen aan.

Snel en goed

prima levering: snel en goed, lage prijs.

Een goede prijs, een snelle service: wat wil ik nog meer?

De eerste keer dat ik bij jullie heb besteld. Vlotte levering. Snelle service.

's avonds besteld de andere dag in huis!

Snel, en een mooie prijs!

Snelle levering, overzichtelijke site, prijs kwaliteits verhouding top

Gewoon super

Duidelijk en “goedkoop”

deze winkel doet zijn naam eer aan: SUPER!

Fijne heldere site. En... de dag na de bestelling geplaatst te hebben had ik ook daadwerkelijk mijn paket in huis. Echt een geweldige service en Superwinkel doet duidelijk wat hij beloofd!

Supersnelle levering van kwaliteit .

De bestelling verliep heel vlot . Grote keuze en goede prijzen. Snelle levering zodat je er ook snel kan van genieten. Heel tevreden.

Scherpe prijzen en super snelle levering

Mooie prijzen en snelle levering

Fijne levering!

Luchtje was snel bezorgd. Pakket was stevig ingepakt. Zou hier zo iets opnieuw bestellen!

Zeer snelle levering Eau de toiletten gebruik ik al jaren: heel fijne geur

Bijzonder tevreden!

Superwinkel pakt bestelling snel op, levert volgens afspraak, houd klant keurig geïnformeerd over status, bestelling is zorgvuldig verpakt. Kortom, echt perfecte service!

Snelle levering en alles was in orde !

Goeie prijzen en snelle levering

De bestelling was snel geleverd en alles zag er netjes uit. De producten waren zeer goed geprijsd. Ik ga zeker vaker bestellen

Sterke prijzen

Scherpe prijzen, snelle levering, product zoals omschreven op site.

Top!!!!

Prima service mooie prijzen,en voor nu ook nog leuk ingepakt met deze dagen. Tevreden hier!

Vlotte service! En mooie actie voor Black friday! Goede kwaliteit van producten.

Vlotte service! Vrijdag besteld en maandag al geleverd. En mooie actie voor Black friday! Goede kwaliteit van producten.

Top aankoop voor een goede prijs

Ik heb m’n gebruikelijke parfum gekocht voor meer dan 20 euro korting. De service is top, de levering is snel en de prijs is hier meestal de goedkoopste.

Topmerken, superprijs, supersnel in huis.

Shiseido eau de parfum besteld tegen een superprijs. Direct e-mail bevestiging en volgende dag bezorgd. Top! Superwinkel maakt zijn naam waar. Ik zal dat zeker aan anderen vertellen.

Supersnel en mooi ingepakt

Het cadeau is nog niet overhandigd /uitgepakt

Super duidelijke site, snelle levering

Ondanks de drukte van de pakketdiensten, mijn pakket voor 20.00 uur besteld en de volgende dag in huis. Super duidelijke site. De inpakservice vind ik rijkelijk duur.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH