Filtre

Snelle levering en product zoals omschreven

Snelle levering en product zoals omschreven. Hoge korting op parfums.

Mega tof!

Super snelle levering, vlotte site en zotte prijzen!

Stuk goedkoper voor originele geurtjes!

Ik heb al verschillende geurtjes besteld, altijd keurig op tijd geleverd, wordt netjes aangeven of ze op voorraad zijn.

Prima ervaring.

Snelle levering tegen een scherpe prijs.

Gewoon super

Snelle levering Goede prijs

Snelle levering en super service

Heel snel geleverd en mooi verpakt...super service ga ik vaker gebruik van maken

Snelle levering aanrader!

Goede prijs snelle levering

Veel keuze, snelle levering, originele producten, veel lagere prijzen dan elders

Correct en snel

Snelle levering en correcte prijs

Correct

Snelle en correcte afhandeling.

Heel heel tevreden !

Het is de eerste keer dat ik bij jullie gekocht heb Vanaf bestelling tot levering ging alles heel vlot en prima !

Prettig en snel

Fijn dat jullie mijn producten hebben tegen redelijke prijs!! Ook snelle levering is prettig!!

Snelle levering van topproducten!

Ik was opzoek naar professionele haar producten. Deze vond ik bij Super winkel. Een snelle levering volgde en kon mijn producten vlug testen. Ben een zéér tevreden klant, top winkel!

Ruime keuze, snelle levering

Woensdagavond besteld, donderdag in huis. Fijne prijs.

Geweldige prijzen, uitstekende levering

Al een paar keer hier een parfum gekocht en altijd erg tevreden mee. De webpagina is zeer duidelijk, zodat ik makkelijk kan vinden wat ik zoek. Pakketje netjes de volgende dag al thuis ontvangen. Een toppertje van een bedrijf. Ik blijf hier zeker bestellen.

Super kwaliteit en levertijd voor een goede prijs

Ik heb de Ariana Grande miniatuur bij jullie gehaald en ben helemaal verliefd! De fans weten dat deze moeilijk te krijgen zijn en vaak uitverkocht zijn en zo krijgen we toch de kans om het toch te krijgen (voor ook een leuke prijs ;) )

Goes

Snelle levering, goede producten!

Jullie doen jullie naam.erg veel eer aan superlevering superservice en supersnel......kortom superwinkel

Gemakkelijke site en snelle levering

supper

snelle en correcte levering

Geweldig!!!

Echt een geweldige site, duidelijk en zeer gemakkelijk. Bestelling vrij laat in de middag geplaatst maar alles heel snel en keurig bevestigd en niet geheel onbelangrijk de volgende dag het geurtje in huis. Echt super blij mee en ga zeker vaker via Superwinkel.nl bestellen.

Fijne en overzichtelijke webshop en supersnelle levering!

Tot op heden 3x een bestelling geplaatst en zeer goede ervaring met produkten, levering en service! Écht een SUPERWINKEL! Ga zó door!

PERFECT ONVERBETERBAAR

Zelfs in die moeilijke coronatijd was alles perfect prijs, leeftijd kortom alles.

Snelle en goede levering

De levering was zeer nauwkeurig en snel.

Doet wat het belooft

5 Parmentierweg