Filtre

Snelle goede levering

Snel geleverd goede producten

ik ben zeer tevreden super snelle service

alles ging super vlot heel snel en ingepakt zoals gevraagt

het bestellen, betalen ging heel gemakkelijk. de bezorging was mooi op tijd. ( al de volgende dag werd het bestelde bezorgd) Mooie producten en niet duur.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering van het product wat ik heb besteld. Goed ingepakt omdat het een breekbaar product betreft en product ziet er goed uit

Goede prijs

Jammer dat ik jullie niet eerder ontdekt heb. Zeer tevreden met het aanbod en de snelheid van verwerking. Levering duurde wat langer, tja, het is een moeilijke periode waar we in zitten. Ik ben blij dat online bestellen kan!

Super gemakkelijk kiezen, bestellen én bezorgd krijgen!

Ik wist wat ik wilde bestellen, dan is het nog geen 2 minuten om je bestelling te plaatsen. En wellicht heb ik geluk gehad, maar de bestelling was 1 dag eerder binnen dan de verwachting volgens de site was.

top geregeld

Ik had een luchtje besteld op deze site omdat die veel goedkoper was dan in de winkel. het luchtje ruikt super lekker en de gene die we dit luchtje cadeau hebben gedaan is er super blij mee. de volgende dag was het pakketje binnen dit was top geregeld ook. goeie service, ik denk dat ik de volgende keer hier ook weer mijn luchtjes ga bestellen

Supersnelle levering en zeer scherp geprijsd

Bestelling geplaatst bij Superwinkel omdat de eau de toilette die ik zocht hier het voordeligst was. Bestelling werd de volgende dag al geleverd. Ben zeer tevreden met product en levertijd.

Zoals verwacht mag worden ....

Snelle en punctuele levering vsn hrt product.

Snelle/goede levering

Zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding

Ik beoordeel deze thuiswinkel gewoon als SUPER !

Snel een pakketje voor sinterklaas bestellen, de volgende dag in kadopapier verpakt ontvangen, gewoon super!

Super prijs , supersnel verzonden

Heel tevreden

Snelle levering echt top !!

Supersnel en een goede geur

Ik herken me gelukkig helemaal niet in de recensies die negatief zijn. Vrijdagavond bestelt, zaterdag al ontvangen. Geur blijft goed hangen en is aan het einde van de dag nog sterk aanwezig.

Top winkel

Steeds de goedkoopste met snelle levering

snelle levering aan scherpe prijs

We waren verrast van de scherpe prijzen , het aanbod en de supersnelle levering !

Snelle service lage prijs!

Heerlijke producten tegen een lage prijs en super snelle levering!

Super snelle levering en betaalbaar!

Lekker snel geleverd top

Prima !

Snel geleverd en scherpe prijs.

Fijn

Ik was blij met de klarna betaalmogelijkheid.

supersnelle bezorging

Bestelling binnen 1 dag bezorgd. Helemaal niets op aan te merken. Gewoon zoals het hoort.

Juist en op tijd geleverd

Goede prijzen, veel aanbod en snelle levering!

Alles altijd perfect in orde

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH