Filtre

Snelle levering, correct en netjes verpakt, juiste product

Simpel en snel te bestellen. Vervolgens voldoet het product aan de verwachtingen, kortom hier zit een tevreden klant.

Ik kende Superwinkel.nl niet. Op aanraden van een vriendin heb ik dan jullie website bezocht. Heel duidelijke site. Het was de eerste keer maar het zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik bij jullie bestel. Ook de levering ging heel vlot.

makkelijk en snel

makkelijk en snel

Parfum

Super snelle levering en keurig netjes verpakt top

Heel heel snelle service en heel blij met de prijs, gewoon super :-)

In alle parfumeries zijn de prijzen zo danig hoog dat je altijd wacht op een promotie. Bij jullie niet aangezien de prijzen wel tot 40 % gaan. Ik ben blij deze website gevonden te hebben want anders moest ik nog eens wachten op een reis naar Tenerife :-), wat momenteel niet aan te raden is. Ik heb dus mijn nieuwe Tenerife gevonden :-). Doe zo verder.

Super service

fijne, snelle service

snelle bezorging.

veel producten. en goede prijzen

Veel keuze en redelijke prijzen!!

Echt perfecte ervaring

Heb iedereen erover verteld! Echt perfecte shop! Super kortingen en enorm goede verzending! Ik ben echt echt super enthousiast! Ben echt absoluut van plan vaker te bestellen hier!

Een Super Winkel!

Geweldige lage prijzen, mooie aanbiedingen en een hele snelle en nette aflevering. Top!

Ene dag besteld,volgende dag geleverd

Super producten

Perfecte bestelling.

Voor onze eerste bestelling bij jullie zijn wij heel tevreden met de producten. Supersnel geleverd. Wordt vervolgd.

Snelle en correcte afhandeling

Dit was voor mij de eerste bestelling bij Superwinkel. Gezien de prettige prijzen en perfecte afhandeling zal dit zeker niet de laatste bestelling zijn.

Zoals de naam al aangeeft, een superwinkel

Een gemakkelijke en overzichtelijke website, scherpe prijzen en snelle en goede levering. Precies wat je mag verwachten en dat tegen een mooi prijsje. Topper!

Top !

Betrouwbare firma, levert snel, accuraat en op tijd tegen een meer dan redelijke prijs.

De superwinkel is SUPER!

Na een prettig telefonisch gesprek uitvoerige uitleg over het product mijn bestelling gedaan. Snel in huis superrrr.

Top!!!!

Goed produkt, goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Ik heb twee keer wat besteld en beide keren werd het de volgende dag geleverd. Een echte merkparfum tegen zeer lage prijs.

Super snelle levering

Snelle levering, correcte prijzen

Makkelijk te bestellen, geen poespas, leveren, top!

Makkelijk te bestellen, geen poespas, leveren,top!

Goed en correct

Mijn eerste bestelling is me goed bevallen. Er zullen er nog volgen. De prijs en de levering zijn TOP. Mvg.Philip

supersnelle bestelling

supersnel, veilig verpakt, prijs kwaliteit dik in orde. een aanrader.

Aanrader

Super. Supersnelle levering en mooie prijs. Een aanrader

Jammer

Ik ben tevreden over het bestelproces en het verloop hierna. Ik ben echter niet geheel tevreden over het geleverde product. De geur is slechts een fractie van wat het had moeten zijn...lijkt wel of het een kopie is.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH