Filtre

Perfecte service!

‘S middags besteld en de volgende dag keurig verpakt mijn pakketje al thuis. Goede prijs en goede service!

Vlotte en juiste afhandeling

Bestellen ging vlot, juiste info en snelle levering

net tevreden

Hallo,naar mijn idee zit er totaal geen geur aan de parfum die ik besteld heb

Aanrader!

Voor 22.00 besteld en de volgende dag ontvangen! Goede track en trace. Ook de prijzen zijn gunstig. Kortom, blij dat ik deze winkel ontdekt heb, die gaat zeker bij mijn favorieten.

Heel snelle levering en prijs valt heel goed mee in vergelijking met andere webshops!

Helemaal TOP

Netjes en op tijd geleverd.

Kadootje prachtig verpakt...

Mooi verpakt en heel snel geleverd. Dank jullie wel

Gewoon prima!

Een mooie aanbieding , Avonds besteld, de andere dag netjes verpakt thuis

Goeie service en uitstekende prijzen

Het is een fijne winkel en als ik snel een parfum wil kopen ik de avond komt die gelijk de volgende dag en dat vind ik heel fijn. De prijzen ook niet te missen

Vlotte levering en top verpakt!

Uitstekend..

Keuze zat. Bestellen, volgende dag in huis.

Zeer snelle levering Top produkten aan een zeer lage prijs . Kom zeker terug , en heb jullie al aanbevolen aan mijn vrienden Mijn.volgende koop staat al op mijn verlanglijstje Bedankt

ik heb wat besteld het was er erg snel en de prijs was veel voordeliger als in de winkel,top

Snel correct scherp geprijsd

Scherpe prijzen voor A merken elders vele duurder.

Die was top

Heel vlotte service

Product Prijs Pakket Bezorging: TOP

TOP!

Supersnel geleverd!

Ik heb voor het eerst besteld bij superwinkel. Had nietverwacht dat het zo snel geleverd zou worden.daarnaast is het product ook goedkoper. Vamaf nu zal ik zeler vaker bestellen bij superwinkel!!

Duidelijk

Makkelijk, duidelijk, overzichtelijk en prijs vriendelijk

Top service en goede prijs

Bestelling geplaatst dag À in de vooravond, levering dag B in de voormiddag. Zeer goede productprijs!

Snelle verzending en goede prijzen!

2 parfums besteld, de volgende dag al in huis en dat voor zeer goede prijzen! Heb je dus (snel) wat nodig? Hier bestellen dus! Aanrader!

Goede prijzen en snelle levering

Ik kwam per toeval uit op deze site, tijdens het zoeken naar een product. De prijs was een stuk lager dan bij andere aanbieders. Had het direct de volgende dag in huis! Blij met mijn spullen

Ik heb voor het eerst parfum bij jullie bestel, super snelle en goede levering! Ik blijf bestellen bij jullie.. de prijzen zijn top

Vlotte en snelle levering !

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH