Filtre

5 sterren

Super hoor 5 sterren

Snelle levering ,

bestelling ging snel en de bezorging ook. Pakketje was leuk verpakt.

Ik heb mijn order geplaatst en de volgende dag afgeleverd

Supersnelle levering!

Zeer snelle en transparante levering

Geweldig !

Zeer goede service heel snel in huis in een woord geweldig !

Goeie deal met mijn favoriete parfum!

Snel verstuurd, netjes verpakt! Prachtige deal met mijn favoriete parfum met een cadeauset voor een superprijs!

mijn favoriete luchtje stukken goedkoper.....

snelle verzending, dito ontvangst

gewoon super

super snelle levering super prijs super product

duidelijke informatie op de site, snelle bezorging

Correct en de kortingen zijn interessant

Mijn eerste ervaring was afwachtend ,nu heb ik al meer besteld . Correct en mooie aanbiedingen

snel geleverd voor een mooie prijs

snel geleverd voor een mooie prijs mooi werkende intersite

Goed!

Goede overzichtelijke website. Mijn bestelling was snel en op afgesproken moment binnen

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt: Voor het eerst besteld op internet en de prijzen van Superwinkel.nl trokken me gelijk aan. Snel geleverd & brede assortiment. Me familie en vrienden waren onder de indruk van de Burberry Deodorant. We gaan zeker vaker bestellen! Daarom zou de kortingsbon t.w.v. €25 mij superblij maken in deze moeilijke periode.

Super goed dankjewel

Levering

supervlugge,correcte levering,aan gunstige prijzen. Was mijn eerste bestelling maar,er volgen er zeker nog!!! Heel tevreden

Super snel

Super snelle levering. Keurig verpakt.

Service goed en het verkeerde product besteld.:-/

Na eerder een product te hebben besteld wat naar mijn mening verre van goed was, moet ik bij deze mijn excuus aanbieden.. Het ging om producten van 1 merk met 2 kleuren groen waarbij ik gewoon de verkeerde had besteld nu achteraf... Dus ipv de licht groene fles, had ik een andere besteld. Nu inmiddels weer de goede besteld welke morgen geleverd wordt... Aan de mensen van superwinkel.nl? nogmaals mijn excuus voorde door mij gemaakte fout. Dank voor jullie ondersteuning, vriendelijkheid en meedenken indeze. Vette chapeau voor jullie..

Veel luchtjes en voordelig!

Snelle levering. Super blij met de luchtjes!

Super service en top prijzen!!

Heren parfum gekocht. Super voordelig dan bij de meeste anderen. Geweldige service en de volgende dag al in huis. Wat wil je nog meer...... Ook de site is overzichtelijk en makkelijk om iets te bestellen...

Alles prima in orde

Product naar verwachting en snelle levering.

Snel en goed

Snel en goed

Betrouwbare en klantvriendelijke webshop

De eerste keer dat ik een luchtje wilde bestellen was ik nog al sceptisch over de echtheid hier van i.v.m. de prijs ten opzichte van andere winkels. Na meerdere keren een bestelling te hebben gedaan bij Superwinkel ben ik altijd zeer tevreden geweest over zowel het product als de snelle levertijd en bijvoorbeeld de manier waarop het luchtje is ingepakt.

Duidelijk en snelle bezorging!

Duidelijke presentatie en snelle bezorging!

zeer goed

zeer goed