Filtre

Super fijne online winkel en scherpe aanbiedingen!!

Bestelling was de volgende dag in huis!

Mooie prijzen voor goeie kwaliteit

snelle en adequate dienstverlening

Snelle aflevering bestelde product, goede informatie,

Goede prijs, en snel geleverd.

Goedkoopste van alle aanbieders, en kosteloos thuisbezorgd.

Helemaal top en snel binnen!!

Was helemaal super top service en snel binnen

Snelle service, netjes ingepakt, alles intact

Heerlijke luchtjes, altijd veel goedkoper bij jullie. De volgende dag al in huis. Netjes ingepakt, zonder beschadigingen. Voordeel/kortings bonnen apart in een envelop. Top service. Ik bestel elke maand een geurtje (of twee). Raad iedereen aan om ook te bestellen!

Helemaal top !!!

Ik had geen ervaring met superwinkel maar zag een parfum in de winkel en was erg prijzig . Mijn vriend is chauffeur voor Dhl en moet ieder avond bij superwinkel de pakketjes ophalen en die zei kijk eens bij superwinkel . Ik was meteen verkocht qua prijs en zeker de snelle levering . Dus ik ben zeer tevreden en heb alweer een nieuwe bestelling geplaatst . Dus ik zeg Superwinkel !!!!

Snelle verzorgde service

Heel gemakkelijk om een bestelling te plaatsen op de site. Super verpakt.

Heerlijk ruiken voor een eerlijke prijs!!

Meer dan een tevreden klant! Ik heb al twee keer besteld en doe het zeker nog. Ik maak reclame voor jullie toppers!

geweldig

nu 2x bestelt, prima service, je producten snel in huis, en veel goedkoper dan ergens anders.

Zeer tevreden en snel

Top winkel

top , goede sevies en prijs zeker ok

zeker en aanrader om bij jullie te kopen

Geweldige site.

Ik had nog nooit van superwinkel gehoord. Maar hét IS óók een superwinkel.

Scherpe prijzen, snelle en correcte levering

Scherpe prijs, snelle en correcte levering. Top!

Eerste aankoop, komt zeker herhaling.

Artikel snel geleverd, de prijs is echt een aanrader. Ik ken het product reeds een tijdje en gebruik het regelmatig, maar nog nergens zo een goede prijs gehad. Ik ga dit zeker bij vrienden aanbevelen .

snelle levering, goede prijs.

ga zeker weer bestellen, smiddags besteld volgende dag in huis prijs was ook goed. erg blij mee.

3 minuten voor 22 uur besteld en de volgende dag netjes afgeleverd. Product dat ik besteld had. Prijs kon ik niet lager vinden. Zoals afgesproken bezorgd. = top

goed luchtje en snel geleverd

was bang dan voor deze prijs het een nep luchtje was maar hij is top! ook hele snelle levering!

Snel geleverd. Mooie prijs!

Heerlijke geur voor een mooie prijs. Zeer blij mee :) !

Goedkope, goeie product en service

Zadig & voltaire is een heerlijk geurtje, hier het goedkoopst en de volgende dag in huis.

Zeer tevreden.

Ik wil graag meer producten gebruiken van kiyoh.

Fijne ervaring!!

Duidelijke website, aantrekkelijk geprijsd, bezorging binnen 1 dag, TOP!!

uitstekend

snelle levering conform afspraak en duidelijk.

Kwam heel snel aan binnen 1 dag en de geur is echt perfect

Prima geregeld met een prima prijs

Ik heb het pakje netjes op tijd ontvangen. Alles was duidelijk en goed geregeld.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH