Filtre

Alles prima in orde

Artikel van mijn keuze snel ontvangen. Goedkoopste prijs die ik kon vinden. Ander gewenst artikel helaas niet leverbaar.

Tevreden

Snelle bezorging, lekkere goedkope luchtjes wat voor iedereen in z’n voordeel is. Wij zijn er erg blij mee, en ga zekers vaker bestellen, jullie hebben er twee nieuwe klanten bij.

Helemaal goed!

Nu 2 x iets besteld en jullie doen gewoon wat je zegt. Niet meer, niet minder. Dat is wat ik graag wil.

Helemaal TOP

Lekker anel

Super geregeld

Prijs goed en snel geleverd gewoon goed

Product naar tevredenheid

Duidelijke webshop en scherpe prijzen

De toegang tot en navigatie op de webshop duidelijk. De prijzen zijn scherp en concurrerend. Aflevering snel en zeker.

Super snel en scheelt hoop geld

Kan het iedereen adviseren nooit meer naar icing paris of douglas

Snelle levering, goed product, goede prijs.

Snelle levering, goed product, goede prijs.

Goede afhandeling van mijn bestelling. Ik kreeg een mailtje over de aflevering.

Echter de Post.nl heeft de zending nog niet binnen. Verder alles prima.

Heel slecht klantservice

I heb 2 eau de toilette minder 1 maand geleden gekocht. Mein CK be krigt Geen geur. Ik heb nu 2 keer gebruikt. De flees is toch new!! Uw klantservice accepteer geen retouren! Hoe kan ik weten Dat de product defect is zonder het proberen? Neem contact met ik als

Supersnelle levering van superwinkel

Gemakkelijk winkelen

prima kwaliteit voor een superwinkelprijs !

De aankopen voldoen aan de beschrijving van de produkten. Bovendien kan je dure parfums aankopen tegen een erg mooie prijs/kwaliteitsverhouding en dat valt erg te appreciëren

Snelle levering en zorgvuldige verpakking

Zie boven

Maken hun belofte waar

De beste parfum die ik ooit heb gehad

Supersnel en supergoed!

Bestelling volgende dag thuis en supergoed verpakt. Kan haast niet beter.

Geweldige service

1 ste aankoop gedaan bij jullie en ben zeer te spreken over de service en de prijs.

Top en snel

Zeker top shop gebruik de site alleen voor geurtjes wou dat ze meer in het assortiment verzending is snel Toppie

Super.....

Alles is correct verlopen. De parfum die ik nu kocht bevalt me super en blijft lang aangenaam ruiken. Dus zeker gene spijt van mijne aankoop. Raad ook de superwinkel.nl zeker aan iedereen aan.

Snelle levering, zeer aantrekkelijke prijzen

Ik zal zeker nog bestellen. Aantrekkelijke prijzen, ruim assortiment, zeer snelle levering

Verrassend

Het ruime aanbod, de betaalbare prijs en de snelle levering!!! Dit zijn we niet meer gewoon in Corona-tijden.

Snel

Snel

Een super winkel ;-)

Prima prijs, goede informatie en snelle service. In ben echt heel tevreden.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH