Filtre

Perfecte aflevering

Alles keurig op tijd .netjes verpakt .en goed te volgen via track and tracé

Goede prijzen en vlotte levering

Komen opdracht na

Makkelijk en duidelijke side. Snelle opname telefoon. Vriendelijk antwoord op mijn vraag. Snelle correcte levering. Dus een 10

Met top snelheid geleverd

's Avonds besteld de volgende dag om 11.30u in huis. Top....

Goedkoop en snelle levering

Ik ben zeer tevreden,snelle levering met overzicht waar je bestelling zich bevindt en hoe laat de bezorging is.super goedkoop

Snel geleverd en goedkoper dan elders

Dit parfum van Narcisso Rodriquez was bij Superwinkel in de 90 ml duidelijk het goedkoopst. Het werd 2 dagen later bezorgd.

Goede service en top kwaliteit

Super goed en snel geleverd

Als goed van bestelling tot levering, super superwinkel doet zijn naam eer aan.

Cadeau voor kleindochter was goed verpakt. En de make-up koffer vond ze geweldig.Moet volgende maand voor andere kleindochter ook zo’n cadeau voor haar kopen.Dus: SUPER.

Snelle en goede service

Fijne en snelle service bij Superwinkel. Een lekkere geur voor een prima prijs. In verband met tijdsgebrek ook gebruik gemaakt van de inpakservice! Het cadeautje zag er keurig uit.

MAGNIFIQUE

Service perfect !!!!

heb er al veel mensen op geattendeerd van jullie goede snelle service een woord PRIMA

Prima site met snelle service.

Een hele mooie duidelijke site. Goede prijsverhouding en snelle levering.

Makkelijk bestellen, prijzen aantrekkelijk en op tijd geleverd, dus zeer tevreden !

Super snel

uitmuntend!!

Het blijft voor mij een raadsel, dat producten om 21.30 besteld de volgende ochtend bij mij worden geleverd. Maar jullie slagen daar gewoon in. TOP!!

In ėėn woord het is echt een SUPER winkel

Geweldig hoe snel en netjes de producten thuis werden bezorgd

Vlotte levering

Alles verloopt zoals gepland

De naam zegt het al 'SUPER'winkel.nl

Ik heb nu drie keer parfum besteld bij Superwinkel.nl. Twee keer Roberto Cavalli-Paradiso en de laatste keer Cartier-La Panthere. Bij de laatste aankoop twijfelde ik of de geur oud was omdat hij minder lang bleef hangen dan ik gewend was. Ik heb gebeld en werd keurig te woord gestaan en verder geholpen. Ze hebben de productiedatum opgezocht d.m.v. de batchcode en die datum was oké. Ze hebben me uitgelegd waar het mogelijk nog meer aan kon liggen en vroegen mij op de hoogte te houden of de geur uiteindelijk langer bleef hangen. Dit is gelukkig zo dus het heeft die dag toch met andere factoren te maken gehad. Ik ben SUPER tevreden met Superwinkel.nl en ik ga hier de volgende keer zeker weer mijn parfum kopen!

Snel en makkelijk.

Na lang zoeken om voor mijn man en mezelf parfums te bestellen. Kwam ik bij jullie op de site terecht. Vond het moeilijk te geloven, goedkoop en het zou de volgende dag binnen zijn. Gelukkig dat ik het wel heb geprobeerd en ja hoor de volgende dag kwam mijn bestelling. De geurtjes zijn ook heerlijk. Kende ze gelukkig wel al! Ik ben super tevreden en ik ga niet meer naar de Douglas of ici Paris. Zelfs met de kortingen van daar was het bij jullie voordeliger.

Super snelle bezorging en goede prijzen ik ga zeer zeker vaker bestellen.

Pris, inhoud, verpakking, levering op afgesproken plek, communicatie... Alles weer naar wens zoals bij al mijn vorige aankopen. Dank je wel!

Goede webshop en heldere afhandeling

Gewoon helemaal goed !!!

5 Parmentierweg