Filtre

Snelle en correcte levering

Besteld en 2 dagen later was het geleverd. De volledige bestelling in 1 keer. Ook deftig ingepakt om stukken te voorkomen

Top top Top

Mijn ervaring bij deloox is supper die hebben beste prijsen voor hoge kwalteits parfums ik heb al meer dan 10 parfumes bestelt bij deloox. Zo kan je zien dat ik deloox de best online parfum winkel vind en dat ik in toekomst nog veel meer gaat bestellen.

Olha

Всім рекомендую, товар якісний, і дуууже швидка доставка. Я задоволена. Дякую

Snelle levering Zeker niet te duur Top bedrijf

Product in questions

I received Tom Ford eau de parfume Ombre Leather. And leather label was visibly dislocated out of the window. Nevertheless company replied to me and expressed assuredness that product is real. However in many Internet reviews of that product dislocated leather label mentioned as the first sign of fake parfume. So, for the future I suggest to buy parfume directly in store and open it in presence of seller. In this case is a chance to replace it.

Een fijne ervaring en een fijne webshop!

Ik haal al mijn parfums van Deloox. De prijzen die ze hebben zijn super en het aanbod is ook heel groot. Zeker een aanrader om hier te kopen.

Superleuke prijsjes ,snel geleverd wat wil je nog meer

snelle en keurigeafhandeling

snelle levering en keurig verzorgd

Geen betere service dan een Deloox service

Snelle levering, zoals beloofd, scherp geprijsd..... als je weet wat je wilt...dan twijfel je toch niet ;-)

Perfect en betrouwbaar

eindelijk eens iemand die zeer betrouwbaar is en doet wat hij belooft.

Snelle levering, fijne ervaring

De snelle levering, prima communicatie over mijn bestelde parfum was erg prettig, laten we eerlijk wezen, als je het besteld hebt wil je het ook graag zsm in je bezit hebben, dit is echt een aanrader zeker voor de iets duurdere parfums. Kwaliteit gegarandeerd!!!!!

waardeloos

Na bestelling en betaling kreeg ik pas diverse dagen de melding dat 1 product niet op voorraad was. Dit geannuleerd voor retour betaling, ben benieuwd wanneer dat komt. De rest zou binnen enkele dagen geleverd worden, nu na 1.5 week nog niet geleverd. Tip, hier niet bestellen maar naar de winkel gaan.

slecht

ik heb nog niets ontvangen

Geen klachten

Helemaal blij mee

Ik ben blij dat hetgeen mooie prijs is!

Top ervaring!

Ik heb nog nooit last gehad van nepheid of van slome bezorging dus top

Ik vind het was op tijd en netjes en goede product

Super bom

Rápido e perfumes com qualidade

Levering en producten uitstekend

Vlotte levering, de parfums in perfecte staat, voordelige prijzen

Geweldig!!!

Supermakkelijk bestellen. Volgende dag in huis. Wat wil je nog meer?

snelle leveringgoede

goede site, ik ben er erg blij mee

Bij toeval jullie weer gevonden, nieuwe naam was mij niet bekend.

CORRECT! Op alle vlakken!

Product zoals omschreven, geleverd op de aangegeven datum. Overzichtelijke website. Top!

Super fijn product.

Snelle levering en super goed en fijn product, ik wil niet meer anders.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH