Filtre

Snelle en correcte levering.

Artikelen aan zeer goede prijzen. Zeer goede opvolging van bestelling via link die per mail gestuurd word.

Naar volle tevredenheid

Netjes geínformeerd over de voortgang op tijd en juist geleverd

Hele goede kwaliteit!

Het geurtje is hele goede kwaliteit. Het blijft lang hangen en ruikt heerlijk. Ook de verzending was super snel. Aanrader om hier te bestellen.

Correte levering en zeer vlug

Super van de bestelling tot de levering

top

alles naar wens en vlugge levering.

Komen jullie afspraken na, op juiste tijdstip geleverd. Goede prijs

Als naar wens geleverd voor een uitstekende prijs

snelle levering en zeer goedkoop

Ruime keuze en een zeer snelle levering en dit allemaal voor een heel fijne prijs

Verhouding prijs kwaliteit is goed en supersnel geleverd. Alle glaswerk goed verpakt.

Zeker voor herhaling vatbaar

Zeer vlotte levering

Leuke prijzen en snelle levering

Leuke prijzen en snelle levering

Super service!

Door een fout op de website een verkeerd artikel gekregen, na 1 telefoontje kon ik het artikel opnieuw bestellen met een toegezonden code zodat ik niets hoefde te betalen en ik het de volgende dag in huis zou hebben. Het verkeerde artikel kon later kosteloos geretourneerd worden.

Prima deal met Superwinkel.

Mijn eerste aankoop bij Superwinkel, bestelling was voor mijn buurvrouw. Maar was snel besteld en snel geleverd.

Het beste prijs en op tijd!!!!

Veel keuze, op de beste prijs

Het was snel!

Het was mijn 1e keer dat ik parfum bestelde op jullie website! En ik dacht dat het dagen lang zou duren met de levering maar het kwam de volgende dag!!! Echt geweldig!

Snelle levering en dat voor weinig geld. Geen problemen gehad en alles liep soepel.

Superwinkel is super

Prima, snel en nette aflevering

Pakket de volgende dag in huis. En het was goed en netjes verpakt.

Super en snel

Super winkelen bij Superwinkel

Snelle levering, ik werd goed op de hoogte gehouden hoe de bestelling vorderde. Een prachtige hanger voor mijn dochtertje en daarbij mooie oorbelletjes gratis! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij mijn kennissen

Snel geleverd en ook de prijs was zeer gunstig. Alles volgens afspraak en netjes verpakt. Een echte aanrader!

kwaliteitsparfum aan onklopbare prijs

Meteen de geurtest gedaan tussen het parfum dat ik bestelde bij superwinkel en de tester bij ici paris. Resultaat = idem. De prijs is minder dan de helft.

Uitstekende service

Bestelling en levering zonder problemen zoals het moet :-)

Gemakkelijk, goedkoop en snel

Bestellen bij superwinkel.nl was erg makkelijk, de producten die ik zocht waren snel gevonden en ook nog eens concurrerend qua prijs. Het was erg makkelijk om de producten bij een pick up point op te halen en de levering was direct de volgende dag. De volgende keer ga ik hier zeker weer bestellen.

Fijn

Fijn

Zoek opdracht geeft foutief advies.

Ik koop, althans dat dacht ik, een heerlijk luchtje. Cadeau puur voor mij zelf. Nu zocht ik op Boss Bottel, ik zie een leuke aanbieding van 100ml + 30 ml. Heb ik deze gekocht krijg ik via een cookie een aanbieding van 200 ml voor een goedkoper prijs. Nou lekker dan. Loop ik dus 70 ml mis en betaal ik te veel.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH