Filtre

Goed service, goede prijs, zeer tevreden

Ik koop al jaren de lievelings eaux de toilette van mijn vrouw bij superwinkel.nl

Snel geleverd en nergens goedkoper

Prima ervaring met superwinkel.nl Niet elke parfumerie verkoopt Acqua di Parma en zeker niet voor deze prijs. Volgende dag in huis. Top.

Was bang maar gelukkig een poging gedaan

voor super goedkoop een super geurset

super snelle levering

snel geleverd in een nette verpakking

Geweldige snelle levering

Cadeaubonnen besteld en deze super snel geleverd gekregen

snel en goede service

snelle bezorging.

Superwinkel, Supersnel, Super prijs!

Mijn lievelings parfum van Ellie Saab besteld en de volgende dag al in huis! En óok nog eens €20 goedkoper.. Geweldige service voor de laagste prijs!

Uitstekend.

Snel en goed verpakt correct op tijd geleverd.

Snelle service en zeer voordelig

Parfums zijn veel goedkoper dan elders, veel meer keus en supersnelle levering (‘s avonds besteld, volgende ochtend al in huis). Ben zeer tevreden!

Snelle en goede levering

Ben erg tevreden over de ser ice en afhandeling van de bestelde artikelen.Een te reden klant

Snelle en correcte levering

Aangenaam en makkelijk

Voor herhaling vatbaar

Goede acties... eerlijk en super snel in huis. Echt een super winkel met super veel keus en Een super Goede prijs!

Tevreden op de verpakking na! Veel te groot

Goed produkt, zeer tevreden, snelle levering, verpakking kan kleiner(beter voor t milieu)

Fijne shop ervaring en een snelle levering !

De website is duidelijk en al mijn favoriete producten zijn makkelijk te vinden :) Veel keus en mooie prijzen ! Ga er zeker vaker op bestellen want het is meer betaalbaar dan in een winkel zoals de Douglas bijvoorbeeld. Zou het iedereen aanraden ! :)

Goede prijs en zeer snelle levering

Goede prijs en zeer snelle levering

Stipt op tijd en alles keurig verpakt.....

Ik ben een hele tevreden klant. Bestelling ging vlekkeloos en het werd op de juiste dag geleverd nog voor de aangegeven tijd.

Goed en snel geregeld en ontvangen

Goed en snel

Super service na 1 dag al in huis en ingepakt gewoon weg ideaal

Gewoon super!

Aankoop gaat snel Levering gaat snel Prijzen zijn top Wat wil je nog meer! Echt Superwinkel!

Goed bevallen.

Gemakkelijke site. Snelle bezorging. Mooi en goed verpakt. Leuke prijs voor mijn lievelingsgeurtje,Marc Jacobs.

Vlugge correcte service!!

Prima te bestellen.

de prijzen zijn prima, wel even opletten hoe de prijs in de winkel is soms zijn hier aanbiedingen die dan toch nog goedkoper zijn dan bij Superwinkel, maar van wat ik besteld had (lalique-pour-homme-lion-eau-de-toilette-125-ml) kon ik geen goedkopere prijs vinden.

Snelle levering en niet duur

De prijs was een stuk lager dan bij andere winkels vandaar mijn keus voor superwinkel. De levering was snel, ook fijn.

super gewoon

Gewoon een goede web winkel

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH