Filtre

Fijne geur tegen redelijke prijs

Fijne geur, die bij alle gelegenheden past, tegen redelijke prijs

Perfect en goedkoper

Heb 1ste keer besteld en het product was heel goed was de dag erna al geleverd en 40 euro goedkoper als bij mij in de stad

alles was netjes en goed verpakt

Uitstekend!

Duidelijke site, enorme keuze in producten, super snel geleverd, niet duur! Ik ben heel tevreden, kan het iedereen aanraden! Het is echt super!

Makkelijk en snel , lagere prijs, prima sevice !

S avonds besteld , s morgens al geleverd .

Super winkel !

1e keer besteld...aangenaam verrast door de snelle levering , de scherpe prijs , en het geleverde produkt. Voor herhaling vatbaar.

Is een echte super winkel!

Is een echte super winkel!

Top winkel

Bestelling zoals beloofd volgende dag bezorgd. Netjes en goed verpakt. Top

Top.

Mooie producten voor mooie prijzen. Blij dat ik jullie ken!

Snel en goed

Mijn pakketje snel ontvangen En was zoals ik wenste en zoals de omschrijving was

Altijd op tijd de bestelling

Super maar de naam zegt het al

Super service en snel

Goede prijs/levering

Uitgebreide keus en goede prijs. Voora de levering was supersnel.

super goed

Snelle levering, zeer goede aanbiedingen en groot assortiment. Ook de service is zeer goed, dus zeker een aanbeveling.

Top geregeld!

Geen opmerkingen

Ik koop alleen nog maar mijn parfum bij superwinkel prijs is goed en de levering is snel.

Snelle klantenservice, goede prijs

Normale prijzen en tevreden. Snelle levering en klantenservice is erg goed.

Fantastische producten aan de laagst beschikbare prijs

Super snelle levering, originele producten.

Goedkoper dan bij een andere website en snel geleverd.

Goedkoop en snelle levering

Bij nazicht van diverse producten zijn de prijzen zeer voordeliger bij superwinkel dan bij de gekende winkels

Goede producten

Prijs kwaliteit is heel goed

Helemaal te gek!

Veel van de geurtjes die ik en mijn vriend gebruiken veel goedkoper dan ergens anders. Snelle levering. En leuk extratje is dat ze het ook nog kunnen inpakken (tegen vergoeding) Wij zijn dik tevreden!

Niet gekregen wat er op de site staat

Ik ben echt niet tevreden van jullie levering. Ik had Yves Saint Laurent M7 Oud Absolu besteld bij jullie (zo stond het toch op de site) en na het openen van de verpakking en het testen ervan wist ik onmiddellijk dat het niet dat was dat ik had besteld. Het is de gewone M7. Niet eerlijk van jullie.

Prima, vlotte verzending!

Mijn bestelling had ik direct de volgende dag al binnen, keurig en stevig verpakt. Ga zo door!

Heel snel en correct werd behand .

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH