Filtre

Snel en goedkoop

Snelle levering, meteen de volgende dag ontvangen. Parfums goed geprijsd. Goedkoper dan in de winkels.

Zeer voordelig product, correcte en zeer snelle levering.

Mijn lievelingsparfum heb bij ik bij deze webwinkel uiterst voordelig aan kunnen schaffen. De afhandeling van de bestelling verliep vlekkeloos en het product werd binnen 24 uur afgeleverd. Ik ben zeer tevreden en heb Superwinkel dan ook inmiddels bij een aantal vrienden/vriendinnen aanbevolen.

Alles verliep vrij vlot en snel

Supersnel

ontzettende snelle levering top lage prijzen

prima, snelle levering

snelle levering. product naar wens

top!!!

top service.

Correct

Bestelling vlug

Hele goede service en snelle levering

Hele goede online winkel envoordeliig

Zeer snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en mooi ingepakt.

goed, betaalbaar en snel.

Heb reeds meerdere malen een bestelling gekregen zonder enig opstakel. Alles overzichtelijk en snelle service.

Superwinkel Super!!

Super snelle en goede service! Mooie aanbiedingen! Gewoon Supergoed!

Geen problemen met bestellingen

Daar ik al vele jaren bij U bestellingen heb geplaatst, zijn er geen problemen geweest zowel met bestellen als ontvangen. Een opmerking: bij mijn laatste bestelling van 20 augustus lukte mij het niet om de leverdatum aan te passen. Soms is het wel makkelijk voor het moment van thuis zijn en niemand daarmee lastig te vallen.

Ik ben een dik tevreden klant

Ik ben een dik tevreden klant .

Super prijs en kwaliteit

Snelle levering tegen goede prijs en mooi ingepakt

Geleverd als beloofd.

Zoals aangegeven in de webshop, werd het product, dat ik besteld had de volgende dag geleverd, waarbij het helemaal voldeed aan mijn verwachtingen.

Super snelle service en levering

Snelle levering en goede prijs ga zeker nog vaker bestellen bij jullie. Zeer tevreden

Top !

Simpel , snel geleverd en een goede kwaliteit voor een fijne prijs!

Gewoon zoals het hoort

Duidelijke website. Na het plaatsen en betalen van je bestelling wordt je per e-mail netjes op de hoogte gehouden van de voortgang. Pakketje werd snel en goed verpakt geleverd. Gewoon zoals je wenst en waar je voor betaald. Prima!

Snelle levering en goede producten

Je kan hier bijna alles vinden wat je nodig hebt voor meestal een veel betere prijs. Tot nu toe geen spijt gehad van mijn bestellingen.

Dit is hoe een webshop hoort te zijn, uitstekend

Top. Levering dag na bestelling en goede prijzen.

Snelle levering en goed product!

Product werd snel geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen.

Supervlotte bestelling , perfecte levering!

Supermooie aanbiedingen !

Topp

Goede producten ben er erg blij mee.

Goede prijs en vlotte levering

scherpe prijs en snelle levering.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH