Filtre

Snelle en correctie levering

Snelle en correcte levering

Duidelijke site, mooi geprijsde producten en een keurige snelle levering!

Ik zocht een lekker geurtje voor mijn man en vond deze in terre d'hermes. Eén vriend van ons droeg deze en ik was er wèg van. Héérlijk! De prijs is een stuk vriendelijker dan in reguliere parfumeriezaken.

Makkelijk en snel geleverd, goedkoper dan id winkel

Super !!

Zeer snelle levering en goed verpakt alleen maar lof voor jullie

doe zo voort

Heb bestelling naar wens ontvangen

Snelle, correcte levering

Snelle en correcte levering

conform afspraak

Als een leverancier handelt naar zijn/hoor beloften wat is dan nog over te zeggen, Goed is goed en als zodanig kan er geen beter zijn wat dan zou immers het goede niet het goede zijn , maar het betere. O ja en ik wil geen gerelateerde reclame!

De bestelling wordt snel en vlot bezorgd.

Super snelle verzending en service

Ik had het besteld en volgende dag al binnen, de service was goed en ik kreeg mailtjes over hoe ver de verzending al was, echt een top webshop!

Altijd vlotte en correcte levering.

Altijd vlotte en correcte levering. Zeer tevreden.

Producten zijn goed

Producten zijn goed werd alleen 2 dagen later bezorgd als gezegt.

Bestelling verliep zeer vlot, alles heel duidelijk. Betaling ging ook makkelijk en wat mij verraste was de snelle levering naar België!

Fijne ervaring

Makkelijk bestellen, dag erna in huis! Prijs is een stuk goedkoper als de dure parfumeries. Al met al een goede ervaring

Snelle levering goede srevice

Goede afhandeling

Fantastisch!

Snel geleverd en pure kwaliteit. Parfum nodig? Dit is DE webshop daarvoor. Keep up the good work!

Goede snelle service

Het was zeer snel geleverd en lekker makkelijk on line te bestellen niet naar de stad parkeer geld gespaard

Top ervaring!!!

Prima service en ook het echte merk !

Hele snelle levering, een heerlijk geurtje en een goede prijs

Snelle levering, goedkoper dan gewoonlijk.

TOP!

Juiste bestelling EN snel geleverd!

Bestellen volgende dag in huis echt waar.

Goed geprijsd. Overzichtelijke website. Super.

Geweldig!

Pakket volgende dag in huis. Super tevreden en goede service!

Overzichtelijke site, aantrekkelijke prijzen, snelle levering!

Goed(koop)

Duidelijke site. En goedkoper dan de concurrent. Ik vind het fijn dat jullie de prijzen incl btw vermelden. Dit in tegenstelling tot jullie concurrent op het gebied van haar verzorging. Dit zorgt voor duidelijkheid en geen verrassing bij de betaling.

Top ervaring

Gemakkelijk bestellen en snelle levering, alles wat je verwacht van een webwinkel.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH