Filtre

Goede levering. Heerlijke parfum.

Werd snel bezorgd. Makkelijk de tijd kunnen veranderen naar de avond voor bezorging.

Vlotte bezorging, scherpe prijs.

Aanvullende vraag over het product werd snel beantwoord door de gemakkelijk bereikbare medewerkster van de klantenservice. Wekte vertrouwen en de goede indruk werd ondersteund door de snelle (gratis) bezorging en de scherpe prijs van het kwaliteitsproduct.

Fijne site

heb al enkele keren iets besteld Alles netjes verpakt en optijd verzonden Artikelen zoals verwacht

Perfect, voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis!

Ik ben heel tevreden, mijn bestelling keurig ontvangen zoals beloofd op de site. Hoop dat volgende bestellingen ook zo zullen verlopen.

Snelle levering, ik ben heel blij met mijn aankoop

Voor een hele leuke prijs, hele lekkere Eau de toilette besteld, volgende dag al binnen. Helemaal blij

Goed verzorgd en snel

Goede afwikkeling van het product en een snelle verzending, perfect geregeld.

Primagemaakt en zelf opgehaald

Bezorging ging niet goed nieuwe afspraak gemaakt en zelf opgehaald bij primera

Voordelig en snelle levering

Uitstekende prijs en de volgende dag bezorgd.

Excellent

Vlotte en correcte service en thuislevering

Prima prijs en snelle levering!

Super goede prijs en een snelle levering!

Eerlijke prijs en snelle levering .

Heb een zeer goede ervaring met superwinkel en raad hem iedereen aan .

Bestelling

snel en correct afgehandeld en tevreden.

Uitermate tevreden

Alles supersnel geregeld en heerlijke geur!

Oke

Ok

Besteld en de volgende dag al binnen was top

Mooie producten tegen een goede prijs. Duidelijke website, snelle afhandeling en levering.

Goed en betrouwbaar

Creme besteld en de volgende dag in huis ! Werd goed op de hoogte gehouden van de status van de zending (tijdstip van aflevering etc.) Toppie !

Snelle levering en goedkoop

Heb mijn shampoo en conditioner besteld rond 21uur savonds en volgende dag om half12 door bezorger afgeleverd. Bestelde mijn haarproducten eerder bij een andere webshop maar blijkbaar betaalde ik daar zeker 30% meer. Dit is dus zeker een Superwinkel. Voor mij geen andere webshop meer natuurlijk.

Snel en betrouwbaar

Bestelling geplaatst en correct afgeleverd op mijn werk. Geen verzendkosten en de dag erna al geleverd.

Goede website, mooie prijzen en snelle levering!

Cadeautje voor mijn schoondochter besteld voor haar verjaardag, netjes op tijd geleverd en mooi verpakt. Mooie prijzen en een duidelijke website. Zeker voor herhaling vatbaar.

leuke, gebruiksvriendelijke website, met veel keuze en goede prijzen

leuke, gebruiksvriendelijke website, met veel keuze en goede prijzen

Snel bezorgd, eerlijke prijs, mooi verpakt.

Prima webwinkel met eerlijke prijzen en snelle levering.

Zeer tevreden snelle levering goede service

Mijn bestelling kwam al de volgende dag op de tijd die ik doorkreeg super geregeld

goeie kwaliteit en levering

Bestel wel vaker nu bij superwinkel.nl en het fijnst van alles is dat alles binnen 1 dag word bezorgd.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH