Filtre

super

Gemakkelijke site, artikel snel gevonden. Snelle service en leuke prijzen.

Superrrrrrr!

Het is zo fijn dat het de volgende dag al in huis is. Het is een groot assortiment aan luchtjes en voor een mooie prijs.

Telkens als ik een pakketje krijg maakt het mij blij. Leuke prijzen voor de heerlijke geuren.

Superfast

Fast reliable service

Vlot en goed

Bestelde producten werden lekker vlot geleverd. Alles volgens afspraak. Gewoon prima.

super

goede prijzen en ruim assortiment snelle levering

Zeer goed , snelle levering

Dik in orde

Alles zat bij de bestelling en op tijd geleverd

Ik heb de hoop ik mooie cadeau,s nog niet gegeven aan de kids.zaterdag.Mij benieuwen. Oma Marion.dank jullie wel

Kwaliteit producten en snel afgehandeld

Zeer tevreden over het product dat ik besteld heb. Het was ook de volgende dag al geleverd!

Makkelijk bestellen correct omschrijving Zeer snelle levering erg goedkoop Mijn nummer 1 bij t bestellen v dames en heren geuren in een woord een 10"plus

Heel vlugge levering. Producten veel goedkoper dan elders.

Levert altijd snel!

Makkelijke website en groot assortiment. Snelle levering, veel betaalmogelijkheden. Goede beschrijving van de produkten.

Mooie prijs

Ik kende de parfum al van in het verleden, in het heden was deze moeilijk te vinden. Via jullie online heb ik de parfum terug gevonden. Bestelling gedaan en amper na 1 dag werd de parfum geleverd.

Snel goed en mooi thuisgebracht tegen een perfecte prijs.

Prijzen van jullie geuren zijn echt geweldig en lekker snel thuisgebracht in heel mooie verpakking geweldig.

Originele luchtjes

Originele verpakking en merk luchtjes ! Snelle levering !

Goede ervaring en scherpe prijs

Artikel besteld en snel geleverd tegen goede prijs

Goede site.Makkelijk in gebruik en bestelling de volg dag,netjes verpakt in huis

Snelle en accurate levering

Snel en goedkoop

gewoon volgens afspraak

gewoon volgens afspraak

top !

Goede service, correcte opvolging en de prijs is heel goed, in één woord super !

fantastische prijzen,service en leveringen! Geweldig!!!

De meeste drogisterijen of parfumerieën verkopen geen bodylotion, in dezelfde lijn als de eau de toilette of parfum. Bij jullie zit het compleet in de cadeau verpakking, daar ben ik super blij mee. Snelle levering en goedkoper dan in de reguliere winkels. Perfect! Ik ben blij met jullie!

SuperSNELLEwinkelSERVICE

Heel blij met superwinkel! Vandaag besteld morgen in huis,top!

Superwinkel doet ze naam eer aan super te vreden en super snelle levering !!!!

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH