Filtre

Alles ging perfect

Besteld en geleverd volgens mijn verwachting en tegen een zeer concurrerende prijs

Buitengewoon snelle levering

Altijd zorgvuldig verpakt!! TOPWINKEL!!

Goed product, dito prijs en snelle levering

Geen minpunt in levering Alles zoals je mag verwachten

Goed product, goed ingepakt e gied bezorgd, top!

Overzichtelijk, ruime keuze en super scherp geprijsd. En snel bezorgd!

Goede aankoop.

Fijn product. Vlotte levering. Zéér goede prijs.

Veel keuze, prima website, lage prijzen, snelle levering

Eerste keer mij jullie besteld, is me zeer goed meegevallen, duidelijke website, snelle levering

Goede prijs, snelle levering.

Een woord topie!!

Prachtig!!! Snelle en correcte levering en prijs

Supersnelle service!

Ik heb vorige week luxe kappershaarproducten besteld en: 1) waren ze een stuk goedkoper dan mijn inkoopprijs 2) hoefde ik al gauw géén verzendkosten te betalen 3) én werd het de volgende dag al geleverd, door DHL notabene.. Meteen aan iedereen verteld wat een supersnelle topservice én fijne prijsjes!!! Super, Superwinkel, jullie gaan me vaker terugzien!!

Efficient

Goede kwaliteit en efficientie

Het product is zoals verwacht. Zeer snelle bezorging. overzichtelijke en duidelijke website

Ik vindt het prachtig

Dat het echt orgi eel en heel snel wordt bezord

verkoopt je klantgegevens

Deze webshop verkoopt je klantgegevens. Zodra je bestelling rond is loopt je spamfolder van je mailbox vol met dating en sexgerelateerde mails. Je wordt gebeld door de lotto en andere vreemde snuiters. Ik snap dat de lage prijzen ergens gewaarborgd moeten kunnen worden, maar dat het gepaard gaat met oa malafide mails gaat me iets te ver. Product is prima overigens.

Ruim assortiment, scherpe prijzen en perfect geleverc

Zal superwinkel.nl iedereen aanbevelen.

snel en vertrouwd goede service.

Leuke prijzen, snelle levering

Producten hebben een leuke prijs hier, de levering gaat ook snel. De klantenservice zou ik niet weten daar heb ik geen ervaring mee (dat is ook positief).

Goede service. Snel ontvangen. Goedkoop voor eersteklas kwaliteit.

Precies wat ik zocht

Ik zocht een kleine flacon eua de toilette van Issey Miyake. Alleen hier te koop. Snel gevonden via prima website en levering volgens afspraak volgende dag

Kwaliteit voor een mooie prijs

super

Ben erg te spreken over de prettige website en het aanbod.

Vandaag besteld morgen in huis dit is de eerste keer dat ik het meemaak bedankt.

Levering heel snel ,alles super fijn in orde!

alles perfect

kiezen product, afhandeling, levering, alles OK

een super winkel!

leuke prijzen en snelle levering

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH