Filtre

Goedkoopste aanbieding van een topproduct en heel gemakkelijk te bestellen en betalen

Goeie site waar makkelijk alles te vinden is wat je hebben wil. Topproducten van goeie kwaliteit in mijn geval 100 ml fles Kenzo eau de toilette. Ze worden ook nog eens keurig verpakt en kosteloos verzonden. En ze blijken de topproducten ook nog eens goedkoper aan te bieden dan vergelijkbare sites zoals de bol.com, Wehkamp en al helemaal de winkels die er 'gespecialiseerd' zijn zoals de ICI Paris en de duurste Douglas niet te vergeten. In 1 woord fantastisch gewoon

Besteld , volgende dag in huis !!

Je naam eer aan doen...top!

Super tevreden over simpelweg alles, eerste aankoopervaring doet meteen eigenlijk automatisch vragen om veel vaker te shoppen bij Superwinkel.nl Ga zo door en vooral zo blijven :-)

Daar wordt je blij van!

Product was goed vindbaar, goedkoop en supersnel leverbaar, TOP!!

Leuke prijs snelle levering

Was mijn verjaardagskalender. Dankzij snelle levering precies op mijn verjaardag bezorgd

Vind wat ik zoek . Goedkoop . Snelle levering . Prima !

Goede service en snel geleverd tevens scherpe prijzen

Top producten en top service.

Ik had een bestelling gedaan. Echter een van de producten zo later, voor mij te laat, geleverd worden. Een telefoontje was voldoende om een vergelijkbaar product te ontvangen en waardoor er de volgende dag alsnog, voor mij precies op tijd, Ik alles keurig netjes ontving. Dat was meer dan prettig!

Alles dik in orde

Heerlijke geuren voor een superprijs!

Prima winkel, niet duur

Fijne site. Produkten die ik bestel heb zijn stuk goedkoper dan elders en worden snel geleverd in een deugdelijke verpakking. Ben heel tevreden.

netjes en snel geleverd

Bestelling gedaan en binnen no time in huis ! Leuke aanbiedingen en goede prijzen

Top webwinkel met mooie kortingen

Lekker luchtje besteld. Snel geleverd. Weinig op aan te merken. Wel jammer van de vezendkosten, maar ja ze kunnen blijkbaar niet anders. Als er geen verzendkosten waren dan had ik 5 sterren gegeven.

Binnen een dag mijn favoriete parfums voor prachtige prijs in huis

Geweldig snel

Ik heb mijn bestelde parfum onwijs snel gekregen

Snel en goed

Het product wat ik besteld had kwam super snel.

De NAAM zegt het al. SUPER!

Netjes en snel bezorgd.

Ik was eerst wat achterdochtig , maar we kregen de volgende dag het pakketje binnen, bedankt we zijn er zeer tevreden over.

Super assortiment..prijzen..en service..toppie

super assortiment..prijzen..en service..toppie

Zoals de naam in de winkel supper

Ga altijd naar iici pari daar hebben ze niet zo'n grote verpakkingen en daar ik nogal veel parfum gebruik ...

Altijd weer goede communicatie en op tijd

Weer super tevreden met de gestuurde e-mail informatie en de levering exact de volgende dag!

Super goed!

Normaal gesproken bestelde ik altijd mijn luchtjes bij easycosmetic. Maar daar kon ik niet meer betalen met iDeal. Dus deze keer hier mijn luchtjes besteld. Sommige luchtjes zijn iets duurder qua prijs maar daar krijg je wel voor terug dat ze de volgende dag al in huis zijn ipv 5 werkdagen bij easycosmetic! Ik denk dat ik voortaan hier bestel! Zeker tevreden

Gewoon super!

Gewoon super! En goedkoop!

alleen jammer dat dhl moeite heeft om aan te bellen . briefje in de bus dat we niet thuis waren. heb een videobel, en bij ons bedrijf en huis is 24 7 iemand aanwezig. tweede afspraak wel geleverd

Keurig netjes op tijd

Perfect en supersnel