Filtre

Niks aan te merken Super ... mvg

Blij

Mijn lievelings eau de toilette voor deze lage prijs. Helemaal blij

Prijs snelheid

Het was mooie prijzen en snelle bezorging en mooi ingepakt

Snelle levering en voor een goede prijs

nergens anders heb ik parfum zo voordelig gevonden als bij Superwinkel. Snelle levering, netjes verpakt. Helemaal top!

Heel goed geregeld

Heel goede ervaring. Makkelijk om te bestellen, simpel en duidelijk. Daarna goed te traceren en snel geleverd.

Uitstekende webwinkel

Supersnelle levering en uitgebreid sortiment.

Top!!!

Snelle levering, goede prijs!!!

Super lekkere geur en blijft lang hangen. Hele mooie maar wel wat zware fles. Super mooie prijs in verhouding.

Goed!

Duidelijke site, klant- en gebruikersvriendelijke sitesnelle bezorging, afhaalpunt vlakbij.

Echt een superwinkel

Alles wat ik tot nu toe heb besteld was er heel snel. En een stuk voordeliger :)

Snelle en nette levering.

Zeer duidelijke website en snel geleverd

Een in woord...Top!!

Snelle bestelling en levering

Product op voorraad, bestelling gaat eenvoudig en levering correct

Suuuuper

Grand choix de produits. Efficacité et rapidité . Je vous ai déjà recommandé à des amies.

Supper

Het beste online parfum winkel met heel goede prijzen en verzorging

Betrouwbaar snelle levering

Zoals hierboven omschreven, niets meer aan te voegen, super.

Correcte verzending en super vlotte levering

Ik bestelde een fles van Marc Jacobs Daisy Vlotte bestelling De volgende dag perfect aan huis geleverd! Top bedrijf

Snelle levering en veilig verpakt!

De prijs was heel interessant De levering zeer snel Zeer veilig verpakt

Dezelfde dag kreeg ik mijn t&t code en mn pakketje was er snel. Super service en leuke korting. Kortom tevreden

Good

Super winkel Super Snel!!

Al enige tijd geleden kennis gemaakt met de scrub producten van collistar,super product alleen super duur. Op internet kwam ik Super winkel tegen,en zag dat ze collistar scrub super voordelig aanbieden. Uitproberen dacht ik,nou het was een goede keus. Het was ook nog eens razend snel in huis,Kort om top winkel.

Weet niet

Wacht nog steeds op de bestelde artikelen. Bij DHL schijnt iets fout gegaan te zijn. Beste oplossing nu: geld terugstorten en order annuleren. Betr. ordernummer 3307053.

Helemaal goed geregeld

Gewoon tevreden