Filtre

Perfect, heel erg fijne service EN snel!!

Ik vind het fijn als ik mijn geurtje (in dit geval) snel in huis heb, zodat ik het de volgende dag kan gebruiken!! De prijs valt mij ook nog eens mee

Snel en goede kwaliteit

Geurtje besteld snel verzonden en goede kwaliteit

Snelle leveribg

zeer goed

Super snelle levering. Goed verpakt

Heel erg tevreden

Snelle levering voor een goede prijs voor een goed product.

Goed werkende website, maken waar wat beloofd wordt. Voldoende keus, betaalbaar en een snelle levering.

Wat een geweldige service

Mijn 2 lievelings parfum besteld voor een geweldige prijs. Ari en James bond 007 zijn echt toppers en ik raad iedereen aan om ze hier te bestellen. Goede inpakservice en snel geleverd.

Perfect!

snel besteld, snel geleverd, geweldige prijs!

In deze Coronaperiode krijg ik meestal bestellingen veel later binnen dan beloofd. Maar bij Superwinkel was het binnen een dag geleverd en veel betere prijs dan bij reguliere parfumeriewebshops!

Supervoordelig en erg snel in huis alles naar volle tevredenheid ga er vaker gebruik van maken

Snelle service en betrouwbaar

Ze komen hun woorden na. Snelle levering en goede originele artikelen.

geweldig

MIJN ERVARING IS UITSTEKEND

Correcte en snelle levering

Toegankelijke webshop met een mooi aanbod.Super!

Ik ben erg blij met mij bestelling!

super snelle levering en kwaliteit

De bestelling was zoals omschreven

Zeer te vreden over de snelle levering en keurig en netjes geleverd

Een teleurstelling.

Alles is heel vlot verlopen, de dag na m'n bestelling was het product er al maar de kwaliteit van het parfum is ver van ok, ga dit waarschijnlijk niet gebruiken wat heel jammer is uiteraard.

Mooie prijs en volgende dag geleverd

Super winkel...

besteld, hele duidelijke site, snelle service, top

Precies wat ik besteld had geleverd op het afgesproken moment.

Zeer tevreden, dag later was mijn bestelling al thuis

Zeer overzichtelijke site, bestelling gedaan.volgende dag in huis.kortom zeer tevreden.en gratis verzending is ook een pluspunt.

Superrrrrr

Snelle service en wat een prijsverschil Alles netjes verpakt Kortom superservice

Supertevreden van mijn eerste koopje, snelle service dankjulliewel

Nooitmeerergensandersbestellen

Makkelijk,zonder gedoe bestellen en zeer snel in huis.

Formidabel!!

Na ook hier research gedaan bij Superwinkel.nl, ben ik tot de conclusie gekomen, dat deze winkel netjes de klachten beantwoord(wat ik heb gelezen) en dat hier ook veel positieve reacties zijn. En uiteindelijk betaald men toch zeker minder voor het produkt, die echt duurder in de andere winkel(sites) worden aangeprezen.

hartstikke goed

product klopte, hielden zich aan de afspraak. Ik g er weer bestellen

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH